Fırat Kalkanı şehidine son görev

Suriyede Fırat Kalkanı Harekat Bölgesinde şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Tayfun Özkösenin naaşı memleketinde toprağa verildi.


Gündem 8.10.2021 17:00:00 0
Fırat Kalkanı şehidine son görev

SAMSUN (İGFA) - Samsun, şehidini sonsuzluğa uğurladı. Suriye'de terör örgütü mensuplarınca düzenlenen saldırıda dün şehit olan Samsunlu kahraman Piyade Sözleşmeli Er Tayfun Özköse, Tekkeköy ilçesinde tören düzenlendi. Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Ticaret Bakan Yardımcısı Sayın Sezai Uçarmak ve protokol üyeleri ile mülki ve askeri yetkililerin de katılım sağladığı törende kılınan cenaze namazı sonrasında Özköse'nin naaşı aile kabristanlığında toprağa verildi.

 

https://twitter.com/TCSamsunValilik/status/1446433641156972545

Güneydoğu'ya 'kuvvetli yağış' uyarısı! Güneydoğu'ya 'kuvvetli yağış' uyarısı!
Düzce'de Hıdırellez coşkusu Düzce'de Hıdırellez coşkusu
Düzce'de kumarhane baskını yapıldı Düzce'de kumarhane baskını yapıldı
Belediye Meclisinde 16 madde görüşüldü Isparta Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen Başkanlığında toplandı. Belediye Meclisi’nin Mayıs ayı ilk toplantısında görüşülen 16...
Altın madalya için ter dökecek Isparta’nın gelecek vaat eden güreşçisi Isparta 32 Spor’un sporcusu Bade Su Doğan, 6-9 Mayıs tarihleri arasında Yunanistan’da yapılacak olan Avrupa Şampiyonasında Türkiye’yi temsil edecek.