Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Şahin, Başkanlar Akdi’ne imza attı


Gündem 2.11.2021 17:30:00 0
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Şahin,  Başkanlar Akdi’ne  imza attı

Gaziantep Büyükşehir Belediye (GBB) Başkanı Fatma Şahin, Türkiye genelinde 2050 yılına kadar sera gazı emisyonlarını en az yüzde 80 azaltmak ve ortalama küresel ısınmayı 1,5 santigrat derecenin altında tutmak amacıyla ortak bir vizyonla hayata geçirilen Başkanlar Akdi’ne imzasını attı.

GAZİANTEP (İGFA)-  Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, küresel ısınmaya karşı ortak tutum sergilemek, Türkiye’de çevre bilincinin yerel belediyecilik anlayışında hâkim kılınmasını sağlamak için Belediye Başkanları Sözleşmesi’ne imza attı. İlk kez 2017 aralık ayında ortaya koyulan sözleşme, 2021 yılında yeniden revize edildi, 4 yıl önce yüzde 40 oranında azaltmanın planlandığı sera gazı emisyonunda hedef bu yıl 2 katına çıkarıldı. Ayrıca sözleşmeyle küresel sıcaklık artışının 1,5 santigrat derecenin altında tutulmasını amaçlayan Paris İklim Anlaşması’nın da destekçisi olundu.


Tarihi tur sona erdi... Mayolar sahiplerini buldu Tarihi tur sona erdi... Mayolar sahiplerini buldu
Kurbanlık fiyatları fırladı: 2020'de bir koyun alınan fiyata bugün 1 kilo pirzola alınıyor Kurbanlık fiyatları fırladı: 2020'de bir koyun alınan fiyata bugün 1 kilo pirzola alınıyor
Glütensiz ürünlerin sağlıklı olduğuna dair algı gerçek değil! Glütensiz ürünlerin sağlıklı olduğuna dair algı gerçek değil!
TAVUK ETİNE 4 AYDA 17 KEZ ZAM GELDİ TAVUK ETİNE 4 AYDA 17 KEZ ZAM GELDİ
484 yıllık gelenek Manisa'ya şifa saçtı 484 yıllık gelenek Manisa'ya şifa saçtı