Gaziantep Köklüce Kanyonu’nda tırmanış coşkusu

Gaziantep Köklüce Kanyonu’nda tırmanış coşkusu


Yaşam 27.10.2025 13:14:23 0
Gaziantep Köklüce Kanyonu’nda tırmanış coşkusu

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 5’inci Köklüce Kanyonu Tırmanış Şenliği heyecan dolu anlarla tamamlandı.

GAZİANTEP (İGFA) - Araban ilçesinin eşsiz doğal güzelliklerinden biri olan Köklüce Kanyonu’nda düzenlenen etkinlikler renkli görüntülere sahne oldu. Büyükşehir Belediyesi Eğitim, Gençlik ve Spor Daire Başkanlığı organizasyonunda yapılan etkinliklerde adrenalin doruklara çıktı.

Bu yıl beşincisi düzenlenen şenlikte 35 şehir ve 8 ülkeden gelen 525 sporcunun kıyasıya mücadele etti. Eşsiz güzellikleriyle Köklüce Kanyonu’nda tırmanış tutkunları sporlarını icra ederken şenliğe katılan vatandaşlar doğanın tadını çıkardı.

Spor şehri Gaziantep hedefiyle 24 ile 26 Ekim tarihleri arasında 3 gün süren etkinlikler sonunda katılımcılara plaket verildi.

Veli Gök’ten İklim değişikliğine karşı akıllı tarım hamlesi Proje adamı eski belediye başkanından üreticilere stratejik üretim önerisi: Doğru ürün, yüksek kazanç.
SEKA Sanat'ta Cumhuriyet nakışı SEKA Sanat'ta Cumhuriyet nakışı
Bursa Yıldırım'da Hacı Seyfettin Sanat ve Zanaat Merkezi açıldı Bursa Yıldırım'da Hacı Seyfettin Sanat ve Zanaat Merkezi açıldı
Dilovası’nda Başkan Büyükakın'a 'gönülden' teşekkür Dilovası’nda Başkan Büyükakın'a 'gönülden' teşekkür
Manisa'da Başkan Dutlulu'dan iki ilçeyi yerinde dinledi Manisa'da Başkan Dutlulu'dan iki ilçeyi yerinde dinledi