Gazze için Isparta’dan anlamlı destek

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Burak Derneği İl Temsilciliği tarafından Gazze’de yaşanan zulme dikkat çekmek ve Filistin halkına destek olmak amacıyla düzenlenen etkinliğe katılarak, masum sivillere yönelik saldırılar


Gündem 4.01.2026 15:00:00 0
Gazze için Isparta’dan anlamlı destek

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Burak Derneği İl Temsilciliği tarafından Gazze’de yaşanan zulme dikkat çekmek ve Filistin halkına destek olmak amacıyla düzenlenen etkinliğe katılarak, masum sivillere yönelik saldırılara karşı farkındalık çağrısında bulundu.

Gazze’de yaşanan zulme dikkat çekmek ve Filistin halkına destek olmak amacıyla Burak Derneği İl Temsilciliği tarafından düzenlenen destek etkinliği, yoğun katılımla gerçekleştirildi. Etkinliğe katılan Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Filistin’de yaşanan insanlık dramına karşı toplumsal farkındalığın önemine vurgu yaptı.

Başkan Başdeğirmen, masum sivillerin maruz kaldığı insanlık dışı saldırıların kabul edilemez olduğunu belirterek, uluslararası kamuoyunun bu zulme karşı daha güçlü bir duruş sergilemesi gerektiğini ifade etti. Etkinliğin, Gazze’de yaşananlara dikkat çekmek ve Filistin halkının sesi olmak adına anlamlı bir buluşma olduğunu dile getirdi.

Başdeğirmen, bu tür organizasyonların vicdani sorumluluğun bir gereği olduğunu vurgulayarak, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen Burak Derneği İl Temsilciliğine ve katılım sağlayan tüm vatandaşlara teşekkür etti.

Program, yapılan konuşmaların ardından dayanışma ve destek mesajlarıyla sona erdi.

MAKÜ gururlandırdı! 3 alanda sıralamada MAKÜ, Times Higher Education 2026 Alan Bazlı Dünya Üniversite Sıralamalarında iki yeni alanı daha ekleyerek ilk kez üç disiplinde dünya üniversiteleri arasında yer aldı.
Burdur Karamusa için kritik su zirvesi Burdur Valisi Tülay Baydar Bilgihan başkanlığında, Tefenni ilçesine bağlı Karamusa Köyü’nde bulunan su kaynağının kullanımı, yürütülen proje ve devam eden çalışmalarla ilgili değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.
Bakan Memişoğlu: Atamalar 2026 KPSS sonrası yapılacak Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, yeni personel alımlarının 2026 KPSS sonrasında yapılmasının hedeflendiğini açıkladı. Gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Memişoğlu, sağlık yatırımları, tütünle mücadele ve randevu sistemine da
AK Parti Yalvaç İlçe Başkanı Ali Ak oldu AK Parti Yalvaç İlçe Başkanlığı’nda görev değişimi yaşandı; Gencer Kondalı’nın ayrılmasının ardından ilçe başkanlığı görevine İl Genel Meclis Üyesi ve iş insanı Ali Ak getirildi.
Aksu Belediye Başkanı Yıldırım’dan İletişim Başkanlığı’na ziyaret Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Antalya Bölge Müdürü Ahmet Uzun’u ziyaret ederek yerel yönetimler ile kamu kurumları arasındaki iletişim ve iş birliği konularını görüştü.