Gelibolu’da gece tatbikatı görüntüleri paylaşıldı

Gelibolu’da gece tatbikatı görüntüleri paylaşıldı


Gündem 4.05.2025 12:39:39 0
Gelibolu’da gece tatbikatı görüntüleri paylaşıldı

55’inci Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı, Gelibolu’da gece Bölük Timi Atışlı Arazi Tatbikatı gerçekleştirdi.

ANKARA (İGFA) - Milli Savunma Bakanlığı, 30 Nisan 2025’te Gelibolu’daki Kazanağzı Atış ve Atışlı Tatbikat Alanı’nda 55’inci Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı tarafından icra edilen Bölük Timi Atışlı Arazi Tatbikatı’na ait görüntüleri paylaştı.

Gece koşullarında gerçekleştirilen tatbikat, tugayın muharebe kabiliyetlerini test etmek ve harbe hazırlık seviyesini artırmak amacıyla düzenlendi.

Tatbikatta, bölük timlerinin atış senkronizasyonu ve gece manevra yetenekleri başarıyla sergilendi.

https://twitter.com/tcsavunma/status/1918951068521705656

Isparta 8. kez kitap fuarına ev sahipliği yapıyor “Kitaplar Gül Açıyor” temasıyla düzenlenen 8. Isparta Kitap Fuarı, Gökkubbe Fuar Alanı’nda açıldı. Yaklaşık 150 yayınevinin katıldığı fuar, 10 gün boyunca kitapseverleri ağırlayacak.
Girişimci Kadınlar Yılbaşı Pazarı Isparta’da kapılarını açtı TOBB Isparta Kadın Girişimciler Kurulu tarafından bu yıl üçüncü kez düzenlenen Girişimci Kadınlar Yılbaşı Pazarı, Barida Hotels’de ziyaretçileriyle buluştu. Etkinlik, 14 Aralık 2025’e kadar devam edecek.
Başkan Hatice Sekmen, İlçe ve Kırsalda Sorunları Hızla Çözüyor İbradı Belediyesi Fen İşleri ekipleri, İbradı–Üzümdere yolunda bozulan bölgelerde bakım ve yama çalışmalarını tamamlayarak ulaşımı daha güvenli ve konforlu hale getirdi.
Antalya'da 13 Bin Marulla Türk Bayrağı Antalya’da çiftçiler, 13 bin marul fidesiyle tarlada dev bir Türk bayrağı deseni oluşturarak hem üretime hem de milli değerlere dikkat çekti.
Muhasebeciler sahte belge ve dijital denetimi masaya yatırdı Isparta SMMMO’nun düzenlediği seminerde sahte belge kullanımı ve yeni nesil dijital denetim sistemi “Kurgan” hakkında meslek mensuplarına kapsamlı bilgiler aktarıldı. Seminer, yoğun katılım ve uzman sunumlarıyla dikkat çekti.