Gemlik’te Hacivat-Karagöz’le özel tanışma


Gündem 27.05.2021 09:30:00 0
Gemlik’te Hacivat-Karagöz’le özel tanışma

Gemlik Gençlik Merkezi , Cihatlı Özel Eğitim ve Uygulama Okulunda Hacivat –Karagöz gölge oyunu  gösterisi ve müzik dinletisi düzenledi.

Tarık ŞEKER (GEMLİK BASIN)

Geçtiğimiz günlerde Kurşunlu Yaşlı ve Bakım evinde kalan misafirlere yönelik mini bir eğlence programı, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor bayramı etkinlikleri kapsamında da çeşitli spor karşılaşmaları ve Yalova Termal’a doğa gezisi düzenleyen Gemlik Gençlik Merkezi son olarak Cihatlı Özel Eğitim Uygulama okulunda öğrencilere yönelik bir program düzenledi. 

Okulun konferans salonunda gerçekleşen programda gönüllü gençlerden Alperen Aydın, karagöz-Hacivat gölge oyununu sahnelerken Gitarist ve solist Ömer Faruk Yördem de çalıp söylediği eserlerle öğrencilere neşeli anlar yaşattı. Bir saat kadar süren programda özel öğrenciler hayaliyle gülerken müzik eşliğinde bol bol eğlendiler.

Okul Müdürü M. Ali Erdur anlamlı ve eğlenceli program dan dolayı, Gemlik Gençlik Merkezi gönüllü gençlerini kutlayıp "Öğrencilerimiz neşeli vakit geçirmenin yanısıra geleneksel gölge oyunumuzu da yakından tanıma imkânı buldular. Gemlik Gençlik Merkezimize bu güzel program için çok teşekkür ederim" şeklinde konuştu. Gemlik Gençlik Merkezi Müdürü Şuayb Serdaroğlu’ da kendilerine sunmuş oldukları imkân ve misafirperverliklerinden dolayı okul Müdürü M. Ali Erdur ve öğretmenlere teşekkürlerini iletti.


Belediye Meclisinde 16 madde görüşüldü Isparta Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen Başkanlığında toplandı. Belediye Meclisi’nin Mayıs ayı ilk toplantısında görüşülen 16...
Altın madalya için ter dökecek Isparta’nın gelecek vaat eden güreşçisi Isparta 32 Spor’un sporcusu Bade Su Doğan, 6-9 Mayıs tarihleri arasında Yunanistan’da yapılacak olan Avrupa Şampiyonasında Türkiye’yi temsil edecek.
JANDARMA EKİPLERİNDEN UYUŞTURUCU VE KAÇAKÇILIK OPERASYONLARI Burdur Kolluk birimleri tarafından kaçakçılık ve organize suçları ile mücadeleye yönelik yürütülen çalışmalar azim ve kararlılıkla devam etmektedir.
Kepez Meclisi mali krizi çözdü Kepez Belediye Meclisi, önceki yönetim döneminde açılan bazı davalardan dolayı belediyeye haciz yapılması işlemini kredi teminat mektubu ile çözdü.
Manisa'da mahsuller için yeni pazarlar bulunacak Manisa'da mahsuller için yeni pazarlar bulunacak