GSB Isparta yurtlarında Ramazan ayı hazırlıkları

GSB Isparta yurtlarında Ramazan ayı hazırlıkları


Spor 17.02.2025 23:51:00 0
GSB Isparta yurtlarında Ramazan ayı hazırlıkları

Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) Isparta İl Müdürü Murat Çağrı Kaya, şube müdürleri, yurt müdürleri ve GSB Isparta Yurtları yemekhane işleticileriyle bir araya gelerek, yaklaşan Ramazan ayı öncesi alınacak tedbirler ve hazırlıklarla ilgili bir istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Toplantıda, özellikle yemekhane denetimleri, öğrencilere sunulacak yemek menüleri, Ramazan ayı için alınacak tedbirler ve uygulanacak önlemler değerlendirildi. Bu süreçte, öğrenci sağlığı ve memnuniyetinin en üst düzeyde tutulması için gereken tüm adımların atılacağı vurgulandı.

Yurtların Ramazan ayında da öğrencilerine kaliteli ve dengeli beslenme hizmeti sunabilmesi adına, gerekli düzenlemeler ve menü planlamalarının yapılacağı belirtildi. Ayrıca, yurtların hijyen standartlarının artırılması ve yemekhanelerdeki denetimlerin sıklaştırılması kararlaştırıldı.

Bu hazırlıklarla birlikte, öğrencilerin Ramazan ayını huzurlu ve sağlıklı bir şekilde geçirmeleri hedefleniyor.

9 kişi, ders çalışan insanlar ve yazı görseli olabilir
12 kişi, ders çalışan insanlar ve yazı görseli olabilir
Vali Erin'den Başkan Özata’ya hastane ziyareti Isparta Valisi Abdullah Erin, ameliyat sonrası tedavisi devam eden Yenişarbademli Belediye Başkanı Mehmet Özata’yı hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.
Doğada ne varsa sirke yapıyorlar Serpil ve Bülent Özkan Çifti, mevsimine göre topladıkları meyve ve bitkilerle doğal fermantasyon yöntemiyle sirke üretiyor.
AGP’den İbradı gastronomi toplantısı Antalya Gastronomi Platformu (AGP), ilçeler bazındaki unutulmuş yöresel ürünlerin ve lezzetlerin ortaya çıkarılması ile ilgili çalışmalarını sürdürüyor.
AK Parti Burdur heyetinden Bakan Kurum’a ziyaret AK Parti Burdur Milletvekilleri Mustafa Oğuz ve Adem Korkmaz, beraberlerindeki heyetle birlikte Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’u ziyaret ederek, Burdur’daki belediyelerin projeleri ve taleplerini iletti.
IPARD III ile Hacılar Köyü’ne yeni yatırım: Besi hayvancılığı projesi başlıyor TKDK desteğiyle IPARD III Programı kapsamında hayata geçecek olan besi hayvancılığı projesi için sözleşmeler imzalanmaya başladı. Hacılar Köyü'nde yatırım yapılacak ilk proje, bölge ekonomisine canlılık katacak.