Hakkari’de yaralı vatandaş kurtarıldı

Hakkari’de yaralı vatandaş kurtarıldı


Gündem 9.05.2025 19:40:55 0
Hakkari’de yaralı vatandaş kurtarıldı

Hakkari’de dağdan düşerek yaralanan bir vatandaş, Hava Kuvvetleri, JAK, AFAD ve UMKE ekiplerinin ortak operasyonuyla kurtarıldı. Yaralı, helikopterle hastaneye nakledildi.

ANKARA (İGFA) - Milli Savunma Bakanlığı, Hakkari’de dağdan düşerek yaralanan bir vatandaşın kurtarılmasına yönelik başarılı bir operasyon gerçekleştirildiğini duyurdu.

Hava Kuvvetleri’ne bağlı arama kurtarma ekibi, JAK, AFAD ve UMKE ekipleriyle birlikte yaralı vatandaşa ulaştı.

Kurtarılan vatandaş, Kara Kuvvetleri’ne ait helikopterle Hakkari Devlet Hastanesi’ne nakledildi.

Bakanlık, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, yaralı vatandaşa acil şifalar dileyerek, ekiplerin hızlı ve koordineli çalışmasını vurgularken, operasyon, zorlu arazi şartlarına rağmen başarıyla tamamlandı.

AJet filosuna 3 yeni nesil uçak daha katıldı Türkiye’nin en genç hava yolu şirketi AJet, filosunu yeni nesil, çevreci ve yüksek verimlilik sunan uçaklarla güçlendirmeye devam ediyor. Fabrika çıkışlı Boeing 737-8 MAX tipi üç uçak, ABD’den İstanbul’a getirilerek AJet filosuna
Eğirdir Gençlik Spora Milli Atama Milli Takım Badminton Antrenörü Özlem Kafadar Toğar, Eğirdir İlçe Gençlik ve Spor Müdürü olarak görevine resmen başladı.
Isparta’dan müzik dünyasına yeni bir yıldız doğuyor Ev hanımlığından sahnelere uzanan yolculuğuyla dikkat çeken Fatma Daldal, ilk klibiyle hem müzik dünyasına iddialı bir giriş yaptı hem de Isparta’nın doğal ve tarihi güzelliklerini Türkiye’ye tanıttı.
Trabzonspor takım otobüsüne Antalya’da taşlı saldırı Trabzonspor’un, Hesap.com Antalyaspor ile oynayacağı karşılaşma öncesinde stadyuma giden takım otobüsü Antalya’da taşlı saldırıya uğradı. Olayda yaralanma yaşanmazken, kulüp faillerin tespit edilmesini istedi.
Milli Eğitim Akademisi hazırlık eğitimi için asıl ve yedek adaylar açıklandı Milli Eğitim Akademisinde uygulanacak hazırlık eğitimine alınacak 10 bin öğretmen adayı için asıl ve yedek listeler ilan edildi.