Hatay'daki orman yangını kontrol altında

Hatay'daki orman yangını kontrol altında


Gündem 2.07.2025 15:45:33 0
Hatay

Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey, Hatay’da çıkan orman yangınının ekiplerin fedakâr çalışmalarıyla kontrol altına alındığını duyurdu. Karacabey, vatandaşlara yangınlara karşı dikkatli olma çağrısı yaptı.

HATAY (İGFA) - Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey, Hatay’da meydana gelen orman yangınının Orman Genel Müdürlüğü ekiplerinin yoğun çabalarıyla kontrol altına alındığını açıkladı.

Genel Müdür Karacabey, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, yangınla mücadele eden ekiplere teşekkür etti.

“#Hatay’da meydana gelen orman yangınını arkadaşlarımızın fedakârca çalışmaları ile kontrol altına aldık" diyen Genel Müdür Karacabey, "Büyük bir gayretle mücadele eden #OrmanınKahramanları’nın emeklerine, yüreklerine sağlık,” dedi.

Yangınların önlenmesi için vatandaşlara çağrısını yineleyen Karacabey, “Böylesi yangınlara mahal vermemek için lütfen azami dikkat gösterelim” uyarısında bulundu.

Hatırlanacağı gibi Hatay’daki yangına karadan ve havadan müdahale eden ekiplerin son 5 günde Türkiye genelinde 342 yangına müdahale ettiği öğrenildi.

Bursa Yenişehir'in kalbi çiçek açtı Bursa Yenişehir'in kalbi çiçek açtı
Sakarya Sapanca Gölü’nün su kalitesi koruma altında Sakarya Sapanca Gölü’nün su kalitesi koruma altında
Şükrü Sözen, CHP'den istifa etti: "şeref, haysiyet ve onurum her şeyin üzerindedir" Şükrü Sözen, CHP'den istifa etti: "şeref, haysiyet ve onurum her şeyin üzerindedir"
Sakarya Sapanca’nın yeni vitrininde ‘yeşil dünya’ detayı Sakarya Sapanca’nın yeni vitrininde ‘yeşil dünya’ detayı
Milas Derince'de çok amaçlı sosyal alana temel Milas Derince'de çok amaçlı sosyal alana temel