Hatay’dan Bilecik’e gelen depremzede vatandaşa Vali Aygöl'den ziyaret

Hatay’dan Bilecik’e gelen depremzede vatandaşa Vali Aygöl'den ziyaret


Yaşam 6.02.2025 20:20:30 0
Hatay’dan Bilecik’e gelen depremzede vatandaşa Vali Aygöl

Bilecik Valisi Şefik Aygöl, beraberinde Bilecik Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü İlkay Türkoğlu ile birlikte, Hatay depremi sonrası Bilecik’e yerleşen Adil Kenziman’ı çalıştığı mobilya atölyesinde ziyaret etti.

Pazaryeri Gündem / BİLECİK (İGFA) - Depremin ardından ailesiyle birlikte Bilecik’e gelen Kenziman, eşi ve ablası ile hayatını yeniden kurmaya çalışıyor.

Aileye destek olmak isteyen tanıdıkları, kendi evlerini Kenziman ailesine vererek kendileri kiraya çıktı. Bu örnek dayanışma karşısında duygularını dile getiren Vali Aygöl, “Milletimizin fedakârlığı ve birlik ruhu her zaman en büyük gücümüz olmuştur. Depremin yaralarını sarmak için devlet ve millet el ele verdik, kimseyi yalnız bırakmadık. Adil Bey ve ailesi gibi nice vatandaşımız, hayata yeniden tutunmak için mücadele ediyor. Biz de devlet olarak onların yanında olmaya, her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Hiçbir vatandaşımız sahipsiz değil, yalnız değil. Gerek sosyal yardımlar gerekse istihdam imkânlarıyla depremzede ailelerimizin yanında olmayı sürdüreceğiz” dedi.

Adil Kenziman, Bilecik halkının ve yetkililerin kendilerine gösterdiği ilgi ve destekten dolayı duyduğu minnettarlığı dile getirerek, “Deprem sonrası çok zor günler geçirdik ama Bilecik’e geldiğimizden beri kendimizi yalnız hissetmedik. Bizi bağırlarına basan, yardım elini uzatan herkese teşekkür ediyorum. Devletimiz bizi asla yalnız bırakmadı. Bıraktı dersek yalan söylemiş oluruz. Bütün ihtiyaçlarımızı karşıladılar. Tüm devlet büyüklerimize ilgilerinden dolayı minnettarız. Burada yeni bir hayat kurmaya çalışıyoruz ve biliyoruz ki yalnız değiliz” ifadelerini kullandı.

Isparta’yı Sağanak Yağmur Teslim Aldı Meteoroloji’nin günlerdir uyardığı sağanak yağış Isparta genelinde etkili oldu; kent merkezi ve tüm ilçelerde yaşam olumsuz etkilendi.
ISPARTA’NIN 11 AYLIK İHRACATI 446 MİLYON DOLARI AŞTI Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından açıklanan Kasım ayı ihracat verilerine göre, Isparta’nın ihracat performansı yükselişini sürdürdü. Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) Genel Sekreteri Ercüment Çeliköz, açıklanan rakamlar
Eğirdir Gölü'nde inceleme DEVLET Su İşleri (DSİ) Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Ekinci, Sulama Daire Başkanı Oğuzhan Bektaş, DSİ 18. Bölge Müdürü Osman Erkan ve beraberindeki heyet, Eğirdir Gölü Su Eylem Planı kapsamındaki çalışmaları inceledi.
Isparta Kışa Hazırlanıyor: Tedbirler Masada Isparta Valisi Abdullah Erin, kar ve buzlanmaya karşı kurumların hazırlıklarını değerlendirdikleri koordinasyon toplantısını duyurdu.
Bakanlıktan Korkuteli belediyesi’ne soruşturma izni Antalya Korkuteli’nde yıllardır çözülemeyen pazar yeri sorunuyla ilgili, iki dönem belediye başkanını ve meclis üyelerini kapsayan soruşturma için İçişleri Bakanlığı harekete geçti.