Hatay’dan Bilecik’e gelen depremzede vatandaşa Vali Aygöl'den ziyaret

Hatay’dan Bilecik’e gelen depremzede vatandaşa Vali Aygöl'den ziyaret


Yaşam 6.02.2025 20:20:30 0
Hatay’dan Bilecik’e gelen depremzede vatandaşa Vali Aygöl

Bilecik Valisi Şefik Aygöl, beraberinde Bilecik Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü İlkay Türkoğlu ile birlikte, Hatay depremi sonrası Bilecik’e yerleşen Adil Kenziman’ı çalıştığı mobilya atölyesinde ziyaret etti.

Pazaryeri Gündem / BİLECİK (İGFA) - Depremin ardından ailesiyle birlikte Bilecik’e gelen Kenziman, eşi ve ablası ile hayatını yeniden kurmaya çalışıyor.

Aileye destek olmak isteyen tanıdıkları, kendi evlerini Kenziman ailesine vererek kendileri kiraya çıktı. Bu örnek dayanışma karşısında duygularını dile getiren Vali Aygöl, “Milletimizin fedakârlığı ve birlik ruhu her zaman en büyük gücümüz olmuştur. Depremin yaralarını sarmak için devlet ve millet el ele verdik, kimseyi yalnız bırakmadık. Adil Bey ve ailesi gibi nice vatandaşımız, hayata yeniden tutunmak için mücadele ediyor. Biz de devlet olarak onların yanında olmaya, her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Hiçbir vatandaşımız sahipsiz değil, yalnız değil. Gerek sosyal yardımlar gerekse istihdam imkânlarıyla depremzede ailelerimizin yanında olmayı sürdüreceğiz” dedi.

Adil Kenziman, Bilecik halkının ve yetkililerin kendilerine gösterdiği ilgi ve destekten dolayı duyduğu minnettarlığı dile getirerek, “Deprem sonrası çok zor günler geçirdik ama Bilecik’e geldiğimizden beri kendimizi yalnız hissetmedik. Bizi bağırlarına basan, yardım elini uzatan herkese teşekkür ediyorum. Devletimiz bizi asla yalnız bırakmadı. Bıraktı dersek yalan söylemiş oluruz. Bütün ihtiyaçlarımızı karşıladılar. Tüm devlet büyüklerimize ilgilerinden dolayı minnettarız. Burada yeni bir hayat kurmaya çalışıyoruz ve biliyoruz ki yalnız değiliz” ifadelerini kullandı.

Üç bakan Antalya’da ortak hedefte buluştu Antalya’da bir araya gelen eğitim, spor ve sosyal hizmet bakanları; çocukların ve gençlerin gelişimini merkeze alan politikalar ile yeni yatırım ve iş birliklerini masaya yatırdı.
Burdur’da ASM ve 112 için protokol imzalandı Burdur’da Sağlığa Hayırsever Desteği: Menderes Mahallesi’ne ASM ve 112 İstasyonu Yapılacak
Daşdöner detaya girmeden seçilen Yücedağ'ı tebrik etti Isparta Şoförler, Otomobilciler ve Nakliyeciler Esnaf Odası Genel Kurulu sonrası açıklama yapan Faruk Daşdöner, tüm üyelere teşekkür ederek yeniden seçilen Başkan Mehmet Yücedağ ve yönetimini tebrik etti, birlik ve beraberlik vurg
Kaş’ta ev yangını can aldı Antalya’nın Kaş ilçesinde çıkan ev yangınında bir kişi hayatını kaybetti.
Serik ulaştırma esnafı Tırık’la devam dedi Antalya’nın Serik ilçesinde Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanlık Seçimleri tamamlandı. Yapılan seçimlerde mevcut başkan Hulusi Tırık, üyelerin büyük çoğunluğunun desteğini alarak yeniden başkanlığa seçildi.