HSK’dan yükselme kararları Resmi Gazete'de

HSK’dan yükselme kararları Resmi Gazete'de


Gündem 1.05.2025 16:11:55 0
HSK’dan yükselme kararları Resmi Gazete

HSK, 2 bin 730 adli ve idari yargı hakimi, başsavcı ve savcının görev sürelerini tamamlamasına ilişkin kararları Resmi Gazete’de yayımladı.

ANKARA (İGFA) - Hâkimler ve Savcılar Kurulu (HSK), çeşitli derecelerde görev sürelerini tamamlayan 2 bin 730 adli ve idari yargı mensubuna ilişkin kararları Resmi Gazete’de duyurdu.

Kararda, Nisan 2025 dönemi sonuna kadar bulundukları derecede 2 yıllık yükselme sürelerini tamamlayan adli yargıdan 2 bin 549 başsavcı, savcı ve hakim ile idari yargıdan 181 hakimin isim listelerine yer verildi.

Söz konusu listelere ulaşmak için tıklayabilirsiniz

Kocagöz, “Sanat bir toplumun aynasıdır” Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, “Sanat, bir toplumun hem aynasıdır, hem de yolunu aydınlatan bir ışıktır. Bu nedenle biz Kepez’de sadece yollar, parklar yapmıyoruz. O şehrin kültürü olsun istiyoruz” dedi.
Milletvekili Mustafa Oğuz Karacaören köyü'nü ziyaret etti Ak Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, Bucak ilçesine bağlı Karacaören Köyü'nü ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.
Isparta, ulusal spor organizasyonlarına devam ediyor Türkiye Voleybol Federasyonu 2024-2025 voleybol sezonunun Yıldız Kızlar kategorisinde, Türkiye’nin en iyi takımlarının mücadele edeceği yarı final müsabakaları Isparta'da başladı.
Gölcük Tabiat Parkı’nda ve ulaşım yollarında dönüşüm devam ediyor Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in girişimleriyle şehrin en değerli doğal alanlarından biri olan Gölcük Tabiat Parkının belediyeye devrinin yapılmasının ardından, tabiat parkı ve ulaşımı sağlayan yollar vatandaşların do
ITB Yönetimi Ankara’da Ziyaretlerde Bulundu Isparta Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hüdai Şahin, Ankara'da önemli temaslarda bulundu.