HSK'dan şok karar! Antalya Cumhuriyet Savcısı M.Ç açığa alındı

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK), sosyal medya paylaşımları nedeniyle Antalya Cumhuriyet Savcısı M.Ç'nin açığa alınmasını kararlaştırdı


Asayiş 26.11.2024 23:32:00 0
HSK

Edinilen bilgiye göre, HSK, savcı M.Ç'nin Sinan Ateş cinayeti ve Gezi Parkı davası hükümlüsü Can Atalay hakkındaki görüşleri ile "Kurumlara, resmi işlemlere ve kamu görevlilerine hiçbir güven kalmamış", "Topraklar satılıyor, işgal ediliyor, demografik yapı bozuluyor. Devletin, kurum ve kuruluşların içi boşaltılıyor" ve "Adaleti olmayan devletin büyük bir çeteden farkı yoktur." ifadelerini içeren çeşitli tarihlerdeki sosyal medya paylaşımları üzerine inceleme başlattı.

 

HSK, incelemesi sonucu, M.Ç'nin açığa alınmasına karar verdi.

Vali Baydar Bilgihan’dan Burdur Arkeoloji müzesi’ne ziyaret Burdur Valisi Tülay Baydar Bilgihan ve beraberindeki heyet, Burdur Arkeoloji Müzesi’nde Roma dönemine ait yaklaşık 200 tıbbi aleti inceleyerek, kentin arkeolojik zenginliğinin kültür ve turizme katkısına dikkat çekti.
Seydikemer’de 32 Düzensiz Göçmen ve 1 kaçakçı yakalandı Muğla’nın Seydikemer ilçesinde düzenlenen operasyonda, 28’i çocuk olmak üzere 32 düzensiz göçmen ile 1 göçmen kaçakçılığı şüphelisi yakalandı.
Tohum üretiminde rekor artış Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Türkiye’nin tohum üretimi ve ihracatında önemli bir ivme yakaladığını açıkladı.
Bel ağrısında MR değil, bütüncül değerlendirme önemli Bel ağrısında doğru bilinen yanlışlara uzman uyarısı: “MR sonucu değil, bütüncül değerlendirme önemli”
Isparta’da cezaevi Ring aracı yan yattı: 3 Jandarma yaralı Isparta–Burdur Karayolunda Cezaevi Ring Aracı Yan Yattı: 3 Jandarma Hafif Yaralandı