İçişleri, Adıyaman'ı da görevden uzaklaştırdı

İçişleri, Adıyaman'ı da görevden uzaklaştırdı


Gündem 10.07.2025 17:11:14 0
İçişleri, Adıyaman

İçişleri Bakanlığı, Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere’nin konutu terk etmeme adli kontrol kararı nedeniyle geçici tedbirle görevden uzaklaştırıldığını duyurdu.

ANKARA (İGFA) -İçişleri Bakanlığı, Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere’nin görevden uzaklaştırılmasına dair basın açıklaması yaptı.

Bakanlık, Tutdere’nin hakkında verilen konutu terk etmeme adli kontrol kararı doğrultusunda, Anayasa’nın 127. maddesi ve 5393 sayılı Belediye Kanunu’nun 47. maddesi gereğince geçici bir tedbir olarak görevden uzaklaştırıldığını bildirdi.

Tarım ve Orman Bakanlığı’ndan şap hastalığı açıklaması Tarım ve Orman Bakanlığı şap hastalığı açıklamasında bulundu. Açıklamalara göre, yeni serotip SAT1’e karşı yaklaşık 6 milyon doz aşı sevk edildi. 20 Temmuz’a kadar 2,6 milyon doz daha üretilecek. Hayvan sağlığı hizmetlerinde aksam
Alanya doğu çevreyolu projesinde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor Alanya trafiğini rahatlatacak 15 kilometrelik Doğu Çevreyolu Projesi’nde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Kaymakam Şakir Öner Öztürk, kritik noktalarda incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.
Isparta32spor’dan 3 yeni transfer! Transfer atağını sürdüren Isparta32spor, Fatih Aktay, Kaan Yüksel ve Hasan Kaya’yı renklerine bağladı. Yeni transferler, Davraz kampında takımla çalışmalara başladı.
Isparta atlı spor kulübünden büyük başarı Isparta Atlı Spor Kulübü Başkanı Ümit Yeter ve kulüp üyeleri, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) Yönetim Kurulu Başkanı Metin Çelik’i ziyaret etti. Gebze’de düzenlenen Uluslararası Atlı Dayanıklılık Yarışmalarında dereceye gir
Gülistan kapalı pazaryeri çalışmaları hızla devam ediyor Isparta Belediyesi, Gülistan Mahallesi’ne kapalı pazar alanı ve meydan yapımı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Nisan ayında temeli atılan, 100 pazarcı esnafının rahatça yerleşebileceği şekilde tasarlanan ve vatandaşların konfor