İçişleri ‘kayıp silah’ iddialarını yalanladı


Gündem 13.07.2021 20:00:00 0
İçişleri ‘kayıp silah’ iddialarını yalanladı

İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı ‘kayıp silah’ iddiaları ile ilgili bir açıklama yaparak söz konusu iddiaları yalanladı.

ANKARA (İGFA) - İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklının sosyal medya hesabından "Temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp öne sürülen “kayıp silahlar” yalanıyla ilgili yine, yeniden, açıklama" ifadelerini kullanarak açıklama yaptı.

Çataklı, yazılı açıklamasında, "Bugüne kadar kayıp silahların bulunması mümkün olmamıştır. 15 Temmuz hain darbe girişimi kaynaklı olarak, İçişleri Bakanlığı bünyesinde başkaca herhangi bir silah kaybı mevcut değildir. Bakanlığımızın 2017 yılı İdari Faaliyet Raporunda belirtilen rakam, sivil vatandaşlarımızın kaybettikleri silahları da içeren 1944’ten 2017’nin sonuna kadar ki 73 yıllık toplam sayıdır. Bu rakamın 15 Temmuz ile hiçbir ilgisi yoktur" ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/ismailcatakli/status/1414951389193768961

Eğirdir'li Judocular Ordu'ya gidiyor Eğirdir'li Judocular Ordu'ya gidiyor
Isparta'da yağmur sonrası rengarenk görüntüler Isparta, son yağmurların ardından doğal bir görsel şölene ev sahipliği yapıyor. İkindi saatlerinde gökyüzünde beliren muhteşem gökkuşağı, şehre adeta büyülü bir atmosfer kazandırıyor.
Şehit Astsubay Şen, gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı Şırnak'ta devriye görevi sırasında meydana gelen trafik kazasında şehit olan Jandarma Astsubay Çavuş Mustafa Şen (23) memleketi Antalya'da toprağa verildi. 51'inci doğum gününde anne Ayşe Şen, oğlunun Türk bayraklı tabutu yanında
Uluborlu belediye Başkanı Bakır ISTUDAK üyelerini misafir etti Uluborlu Belediye Başkanı Ahmet Oğuz Bakır, bölgede gerçekleştirilen doğa yürüyüşünün ardından, ISTUDAK Dernek üyeleri ile bir araya geldi.
Karamanlı'nın kadın kaymakamı ilçeye veda etti Karamanlı'nın kadın kaymakamı ilçeye veda etti