İEF’te Candan Erçetin rüzgârı

İEF’te Candan Erçetin rüzgârı


Gündem 30.08.2025 09:23:26 0
İEF’te Candan Erçetin rüzgârı

Bu yıl 94. kez kapılarını açan İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF), Çim Konserleri serisine Candan Erçetin ile başladı. Birbirinden güzel şarkılarını İzmirliler için seslendiren Erçetin, “Bugün o kadar güzel bir gün ki; Büyük Taaruz, fuarın açılışı, Çim Konserleri’nin başlangıç günü… Hoş geldiniz” dedi.

İZMİR (İGFA) - Ünlü sanatçı Candan Erçetin, İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen İzmir Enternasyonal Fuarı’nın Çim Konserleri kapsamında sahne aldı. Fuarın açılış gününde konser serisinin ilk performansını yapan Erçetin, en sevilen şarkılarını dinleyenleri için seslendirdi. Erçetin’in Gamsız Hayat, Yalan, Meğer, Annem gibi şarkılarına hep bir ağızdan eşlik eden İzmirliler, keyifli bir akşam geçirdi. Pek çok sanatsever de sandalyelerini yanlarında getirerek konser alanının yan tarafında bulunan çim alanda Erçetin şarkıları ile coştu.

En sevilen sanatçılar Çim Konserleri’nde
Kültürpark’ta düzenlenen Çim Konserleri, fuar boyunca birbirinden sevilen sanatçıları ağırlamaya devam edecek. 30 Ağustos’ta Edis ve ön performansta yer alacak Ali Altay İzmirlilere Zafer Bayramı coşkusunu yaşatacak. 31 Ağustos’ta Yıldız Tilbe, 1 Eylül’de Ceza, 2 Eylül’de Nihat Sırdar ile 90’lar Kafası sahne alacak. 3 Eylül’de Derya Uluğ, 4 Eylül’de de Gripin Migros sponsorluğunda Çim Konserleri’nde sahneye çıkacak. 5 Eylül’de Mustafa Sandal, 6 Eylül’de Selda Bağcan, 7 Eylül’de Sertab Erener, 8 Eylül’de Duman sevenleriyle buluşacak. Fuarın son günü 9 Eylül’de ise Mor ve Ötesi, İzmir’in kurtuluşunun 103. yılına yakışır bir final yapacak. Konserler saat 21.15’te başlayacak.

Isparta Belediyesi’nden yaban hayvanlarına kış desteği Isparta Belediyesi, soğuk kış aylarında yiyecek bulmakta zorlanan yaban hayvanları için halk pazarlarında ayrıştırılan atık gıdaları ormanlık alanlara bırakarak beslenmelerine destek oluyor.
SDÜ listede yok, ISUBÜ son sırada: TÜBİTAK 1001 sonuçları Isparta için alarm veriyor TÜBİTAK 1001 kapsamında açıklanan 2025 “En Başarılı İlk 50 Üniversite” listesinde SDÜ’nün yer almaması, ISUBÜ’nün ise son sıradan girebilmesi, Isparta’nın bilimsel ve akademik geleceği adına ciddi endişe yarattı.
Halıcı: Isparta’da Su Krizi Derinleşiyor CHP’li Hikmet Yalım Halıcı, temiz içme suyu sorununun çözülmemesini “yönetim zafiyeti” olarak nitelendirerek iktidarı TBMM’de sert sözlerle eleştirdi.
Tayvan ile akademik iş birliğinde stratejik adım Tayvanlı akademisyen Prof. Dr. Chi-Chang Chang’ın üniversitemizi ziyaretiyle, nörobilim ve karar verme bilimleri başta olmak üzere birçok alanda ortak projelerin önünü açan MoU imzalandı, Türkiye-Tayvan akademik iş birliği güçlend
İletişim Başkanı Duran: Dijital platformlara yönelik düzenlemeler dünya genelinde yaygınlaşıyor İletişim Başkanı Burhanettin Duran, sosyal medyaya ilişkin yaş doğrulama, ebeveyn onayı ve içerik denetimi gibi uygulamaların birçok ülkede hayata geçirildiğini belirtti.