İletişim'den İstanbul yangınında hayatını kaybedenlere taziye

İletişim'den İstanbul yangınında hayatını kaybedenlere taziye


Gündem 2.04.2024 17:50:22 0
İletişim

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, sosyal medya hesabından İstanbul'un Beşiktaş ilçesi Gayrettepe Mahallesi'ndeki bir işletmede çıkan yangında hayatını kaybedenler için başsağlığı dilediği bir paylaşımda bulundu.

ANKARA (İGFA) - İletişim Başkanı Fahrettin Altun, elim olayla ilgili yaptığı paylaşımda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tüm gelişmeleri yakından takip ettiğini, konu hakkında ilgili Bakanlıklardan ve İstanbul Valiliğinden anlık bilgi aldığını duyurdu.

Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı dileyen İletişim Başkanı Altun, "Olayla ilgili gerekli soruşturmalar başlatılmış olup yangın tüm yönleriyle araştırılmaktadır. Vatandaşlarımızın, yaşanan bu elim hadise ile ilgili sosyal medyada ortaya atılabilecek dezenformasyon içeren paylaşımlara itibar etmemeleri, gelişmeleri resmî kanallardan takip etmeleri büyük önem taşımaktadır." ifadelerini kullandı.

İsparta’da şiddetli fırtına ve sağanak Isparta’da etkili olan sağanak ve şiddetli rüzgâr nedeniyle Halıkent Mahallesi’nde ağaçlar devrildi, bir sitenin kamelyası yerinden söküldü; yetkililer vatandaşları olası tehlikelere karşı uyardı.
Antalya’da Kripto Tuzağı: Sahte Polis Baskınında 4 Milyon Dolarlık Vurgun Antalya’da kendilerini polis olarak tanıtan bir çete, villaya düzenlediği sahte operasyonda milyonlarca dolarlık kripto varlığı ele geçirdi. Aralarında görevdeki bir polis memurunun da bulunduğu 10 şüpheli tutuklandı.
İbrahim Özkan’dan Akseki belediyesi’ne sert eleştiriler: “Polemik değil, icraat Görmek istiyoruz” Antalya İbradı eski Belediye Başkanı İbrahim Özkan, Akseki Belediyesi ve CHP Akseki İlçe Başkanlığı’na yönelik dikkat çeken bir açıklama yaptı. Özkan, sosyal medya üzerinden yönelttikleri soruların cevapsız bırakıldığını belirtere
Isparta Şoförler Odası’nda Tartışmalı Seçim Basına kapalı olarak yapılan Isparta Şoförler Odası seçimlerinde, gelen tepkiler sonrası yalnızca bazı basın mensuplarının içeri alınmasına izin verildi. Mevcut Başkan Mehmet Yücedağ’ın kazandığı seçimler, şeffaflık tartışmalarını
Başkan adaylarının yönetim listeleri belli oldu Isparta Şoförler ve Otomobilciler Odası’nda başkan adaylarının yönetim listeleri