İşbaşı eğitim seçmeleri Didim Ticaret Odasında yapıldı

İŞKUR Söke Hizmet Merkezi ile Uğurlu Balık arasında yapılan protokol kapsamında 30 kişinin işe yerleştirileceği işbaşı eğitim programının mülakatı Didim Ticaret Odasında yapıldı.


Gündem 9.03.2021 14:00:00 0
İşbaşı eğitim seçmeleri Didim Ticaret Odasında yapıldı

AYDIN (İGFA) - Söke İŞKUR Hizmet Merkezi Müdürü Gündüz Fırat, İş ve Meslek Danışmanları Mehmet Tiril ve Belgin Karışmaz ile Uğurlu Balık İnsan Kaynakları Müdürü Özer Tuncer’in katıldığı programda adaylara bilgilendirmelerde bulundu. İlk etapta Uğurlu Balıkta 19 başvuru sahibinin işe başlayacağı bildirildi. İşbaşı eğitim programları kapsamında İŞKUR’a kayıtlı işsizlerin mesleki deneyim ve tecrübe edinmeleri, mesleklerde uygulamayı görmeleri ve çalışma ortamına uyumunun sağlanması amacıyla düzenlenen programlardır. 


İmamoğlu: "İnce eleyip sık dokuyoruz İmamoğlu: "İnce eleyip sık dokuyoruz
Burdur Çavdır Kaymakamı GÖVERCİN onuruna veda yemeği düzenlendi Burdur Çavdır Kaymakamı GÖVERCİN onuruna veda yemeği düzenlendi
Başdeğirmen: Şehrimizi geliştirecek tüm çalışmalarda ITSO’nun yanındayız Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ITSO Başkanı Metin Çelik ve beraberindeki heyet ile bir araya geldi. Ziyarette 4. OSB çalışması ele alındı.
Mahalle mutfakları vatandaşın mutfak masrafını azaltıyor Mahalle mutfakları vatandaşın mutfak masrafını azaltıyor
SOSYAL HİZMET MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN ÇOCUKLARA LUNAPARK ETKİNLİĞİ SOSYAL HİZMET MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN ÇOCUKLARA LUNAPARK ETKİNLİĞİ