Isparta 32 spor Başkanı Gültekin Özdemir’den açıklama

Isparta 32 Spor Kulüp Başkanı Gültekin Özdemir, bazı futbolcuların yaptığı açıklamaların ardından kamuoyuna detaylı bir bilgilendirmede bulundu.


Gündem 26.03.2026 21:26:00 0
Isparta 32 spor Başkanı Gültekin Özdemir’den açıklama

Isparta 32 Spor Kulüp Başkanı Gültekin Özdemir, bazı futbolcuların kamuoyuna yaptığı açıklamaların ardından detaylı bir bilgilendirmede bulundu. Özdemir, kulübün mali durumu ve oyunculara yapılan ödemelere ilişkin iddialara açıklık getirdi.

Başkan Özdemir, kulübün futbolculara herhangi bir peşinat borcu bulunmadığını belirterek, “Tüm futbolcular peşinatlarını almıştır. Almayan varsa açıkça ifade etsin” dedi. Oyuncuların bugüne kadar hak ettikleri tüm primlerin eksiksiz ödendiğini vurgulayan Özdemir, herhangi bir prim alacağının söz konusu olmadığını dile getirdi.

Maaş ödemelerine ilişkin de bilgi veren Özdemir, sezon başından bu yana dört maaşın ödendiğini, kalan dört maaşın ise sezon içerisinde elde edilecek gelirlerle karşılanacağını ifade etti. Arefe günü yapılan ödeme hakkında da konuşan Özdemir, yöneticilerin desteğiyle futbolculara bir maaş daha dağıtıldığını söyledi.

Sözleşmeler kapsamında maç başı ücretlerin sezon sonunda, sezonun resmiyet kazanmasının ardından ödeneceğini kaydeden Özdemir, bu kararın Fethiye maçı sonrasında alındığını belirtti.

Son 8 maçlık süreçte play-off ihtimalinin azalması nedeniyle kulübün mali yapısını korumak adına futbolcularla karşılıklı protokol imzalandığını ifade eden Özdemir, “Eğer sezon sonunda takımımız play-off oynarsa, futbolcularımız bu süreçte hak ettikleri tüm maç başı ve prim ödemelerini alacaktır” dedi.

Futbolcuların son açıklamalarını “yakışıksız” olarak değerlendiren Özdemir, alınan tüm kararların kulübün geleceği düşünülerek alındığını vurguladı.

 

ITSO Başkan Adayı Alettin Ünal Turgut Sahada: İş Dünyasıyla Kritik Temaslar ITSO Başkan Adayı Alettin Ünal Turgut, saha çalışmalarını sürdürerek iş dünyasının önde gelen isimleriyle bir araya geldi; ziyaretlerde Isparta’nın ticari potansiyeli, otomotiv sektörü ve esnafın beklentileri masaya yatırıldı.
Antalya’da havacılığın kalbi bu lisede atıyor Antalya Aksu’daki Aksu Uçak Bakım Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, gerçek uçaklar üzerinde uygulamalı eğitim ve yenilikçi öğrenci projeleriyle Türkiye’nin havacılık alanındaki en iddialı eğitim merkezlerinden biri ola
Gözaltına alınan Böcek'in şoförleri tutuklandı Muhittin Böcek’in iki şoförü, savcılıkta verdikleri ifadenin ardından “rüşvet” iddiasıyla, tutuklama talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edilmişti. Her iki ismin de tutuklandığı öğrenildi.
Özgür Özel’in Antalya Çıkışı “Keşke”lerle Gölgelendi Vatandaşlar ve siyasi gözlemciler, Özel’in partisinin bürokratına bile hesap soramadığını, bu nedenle güvenilirliğinin tartışmalı olduğunu belirtiyor.
Eğirdir’de yeni lezzet mekanı açıldı Eğirdir’de hizmete giren “Türk Çorba & Izgara & Kahvaltı Salonu”, kaliteli hizmeti ve zengin lezzetleriyle açılışta büyük beğeni topladı;