Isparta-Antalya karayolu'nda feci kaza: Şans eseri aile kurtuldu

Isparta-Antalya karayolu'nda feci kaza: Şans eseri aile kurtuldu


Gündem 4.02.2025 00:48:00 0
Isparta-Antalya karayolu

Isparta-Antalya karayolunun sık sık ölümcül kazalarla gündeme gelen derboğazı yolunda, bu kez kayganlaşan yol nedeniyle büyük bir kaza yaşandı. Pazar sabahı saatlerinde meydana gelen kazada, otomobilin sürücüsü, kaygan yol nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybetti ve araç yol kenarına savruldu.

Kaza, büyük bir tehlike oluşturmasına rağmen, şans eseri aile üyelerinin hiçbiri ciddi şekilde yaralanmadı. Otomobilin içinde bulunan sürücü, eşi ve iki çocuğu, kazadan yara almadan kurtuldu. Olayda maddi hasar meydana gelirken, kaza sonrası yol kısa bir süre trafiğe kapatıldı.

Kazanın ardından, yetkililer sürücülere dikkatli olmaları ve özellikle kış koşullarında yol güvenliğine daha fazla özen göstermeleri gerektiğini vurguladı. Bu kazanın, büyük bir faciaya dönüşmeden atlatılması ise adeta bir şans olarak değerlendirildi.

Haksız fiyat artışlarına karşı sıkı denetim uyarısı 2026 yılı için net 28.075 TL olarak açıklanan asgari ücretin ardından, Ticaret Bakanlığı haksız fiyat artışlarına karşı sert bir açıklamada bulundu.
Zindan Mağarası Kapılarını Kış Sezonu İçin Kapattı Aksu Kaymakamlığı’ndan "Hava Koşulları" Nedeniyle Kapatma Kararı
Galerici esnafıyla ortak akıl buluşması Faruk Daşdöner, Galericiler Sitesi esnafıyla bir araya gelerek sektörün sorunları ve beklentileri üzerine değerlendirmelerde bulundu.
Batı Akdeniz ihracatının yıldızları ödüllerini aldı Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği’nin düzenlediği “İhracatın Yıldızları” töreninde, Antalya, Burdur ve Isparta’dan en fazla ihracat yapan 61 firma, 25 farklı kategoride ödüllendirildi.
Türkiye’nin ham çelik üretimi arttı Küresel ham çelik üretimi kasım ayında geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 4,6 azalarak 140,1 milyon tona gerilerken, Türkiye’nin ham çelik üretimi yüzde 10 artışla 3,3 milyon tona yükseldi.