Isparta ADSM Hizmet çıtasını yükseltti

24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla IGC Basın Merkezini ziyaret eden Isparta Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt. Özer Emin Akduman 60 Diş Hekiminin görev yaptığı merkezden günlük 1000 hastanın hizmet aldığını ifade etti.


Sağlık 26.07.2025 00:25:00 0
Isparta ADSM Hizmet çıtasını yükseltti

Isparta Şehir Hastanesi’nin arka tarafında hizmet veren Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi hasta memnuniyeti ile bölgenin en güvenilir sağlık merkezleri arasında yer alıyor.

Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt. Özer Emin Akduman 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla Isparta Gazeteciler Cemiyeti Soner Toros Basın Merkezini ziyaret ederek Başkan Mustafa Baş ve basın emekçileri ile bir araya geldi. Basın emekçilerinin gününü kutlayan ve basın sayesinde merkez çalışmalarını kamuoyuna yansıtabilme imkanı bulduklarını belirtken Akduman, ziyarette merkezin çalışmalarına ilişkin de geniş açıklamalarda bulundu.

BÖLGEYE HİZMET VERİYORUZ

Isparta Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinin son yıllarda büyük gelişim gösterdiğini belirten Başhekim Dt. Akduman, günlük poliklinik sayısının 1000 civarında olduğunu belirtti. Merkezde implant dahil olmak üzere her türlü ağız ve diş muayene ve tedavisinin başarıyla gerçekleştirildiğini kaydeden Akduman, ikinci sınıf sağlık merkezi olmalarına rağmen verdikleri hizmetle bölgeye hizmet vermenin mutluluğunu ve gururunu yaşadıklarını söyledi.

MERKEZİMİZDE 60 TANE DİŞ HEKİMİ VAR

Isparta Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde görev yapan Diş Tabibi sayısının 60 olduğunu kaydeden Başhekim Akduman, “Merkemizde hafta içi saat 16.00-24.00 arasında da poliklinik hizmeti verilmektedir. Gece 24’den sonra ise acil servimizde hizmet vermekteyiz. Yani merkezimiz 24 saat hizmet vermektedir.Geceleri merkezimize başvuran hastalarımızın bazılarının diş çekimi yapılmaktadır ancak bazılarının ise diş çekimleri hemen yapılmamakta gerekli tedavinin ardından diş çekimi polikliniklerimizde gerçekleştirilmektedir. Merkezimize başvuran hastalarımızın yüzde 90’ının tedavileri başarıyla yapılmaktadır. Bazı durumlarda hastalarımız SDÜ Diş Hekimliği Fakültesine sevk edilmektedir” dedi.

MERKEZİMİZE BAŞVURAN HER 4 HASTADAN 1’İ ISPARTA DIŞINDAN

Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinden sadece Ispartalıların değil bölge illerinden gelen hastaların da hizmet aldığını özellikle ifade eden Akduman, “Merkezimize Isparta’nın merkez , ilçe ve köylerinin yanı sıra Burdur ve Antalya illerinden de hastalar geliyor. Günlük yaklaşık 1000 poliklinik yapıyoruz, merkezimize başvuran her 4 hastadan 1’i Isparta dışından” şeklinde konuştu.

MERKEZDE VERİLEN HİZMETLER ŞÖYLE:

Isparta Ağız ve Diş Hastanesi Başhekimi Dt. Özer Emin Akduman, “Merkezimizde kanal tedavisi, implant, diş çekimi, dolgu, protez işlemleri, diş eti tedavileri vb. ağız ve diş sağlığı ile ilgili tedaviler başarıyla gerçekleştirilmektedir” dedi.

IGC BAŞKANI BAŞ’DAN AKDUMAN’A TEŞEKKÜR

Bu arada Basın Bayramından dolayı Isparta Gazeteciler Cemiyeti Basın Merkezini ziyaret eden Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Akduman’a teşekkür eden Cemiyet Başkanı Mustafa Baş, “Sayın Hocamızın göreve başlamasının ardından merkezde çok büyük değişimler gördük, gerçekten çok güzel işler yapılıyor. Kendisine hem hizmetlerinden hem de nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaret karşılıklı sohbet ve fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Antalya’da rüşvet ve yolsuzluk davasında ilk duruşma yarın Antalya Büyükşehir Belediyesine yönelik rüşvet ve yolsuzluk iddialarıyla açılan davada yargılama süreci başlıyor. Aralarında eski büyükşehir belediye başkanı Muhittin Böcek’in de bulunduğu 5’i tutuklu toplam 41 sanık, yarın görülecek ilk duruşmada hakim
Bakan Uraloğlu’ndan Dereboğazı yolu müjdesi Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun Isparta ziyaretinde önemli ulaşım projeleri gündeme geldi. Dereboğazı yolu için müjde veren Bakan Uraloğlu, şehir hastanesi kavşağı ve yeni açılan ulaşım projeleriyle ilgili de açıklamalarda bulundu.
Kaş–Kumluca arasında fırtına uyarısı Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü, Antalya’nın Kaş ile Kumluca ilçeleri arasındaki kıyı kesimi için fırtına uyarısında bulundu.
ITSO’dan Bakan Uraloğlu’na 5 Maddelik "Ulaşım" Dosyası Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Çelik, kenti ziyaret eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’na Isparta’nın ulaşım sorunlarını ve çözüm önerilerini içeren kapsamlı bir dosya takdim etti. Dosyada, Sabiha
Kaş–Kumluca arasında fırtına uyarısı: Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü, Antalya’nın Kaş ile Kumluca ilçeleri arasındaki kıyı kesimi için fırtına uyarısında bulundu.