Isparta Eğitim Camiası Yasta: Mesut Şenol Hayatını Kaybetti

Isparta Eğitim Camiası Yasta: Mesut Şenol Hayatını Kaybetti


Gündem 16.02.2025 18:24:00 0
Isparta Eğitim Camiası Yasta: Mesut Şenol Hayatını Kaybetti

Isparta Gül Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin sevilen İngilizce öğretmeni Mesut Şenol, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Ani vefatı ailesini, meslektaşlarını ve öğrencilerini derin bir üzüntüye boğdu.

Eğitim Camiasını Yasa Boğan Kayıp

Edinilen bilgilere göre, Mesut Şenol aniden fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan öğretmenin ilk belirlemelere göre kalp krizi geçirdiği öğrenildi. Ailesi, bir hafta önce yapılan kontrollerinde herhangi bir sağlık sorunu olmadığını belirterek büyük bir şaşkınlık yaşadı.

Son dönemde kalp krizi nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısındaki artış, kamuoyunda endişe yaratırken, bu tür vakaların COVID-19 pandemisi ve aşılarla bağlantılı olup olmadığı konusundaki tartışmaları da yeniden gündeme getirdi.

Mesut Şenol Son Yolculuğuna Uğurlandı

Merhum öğretmenin cenazesi, Yedişehitler Camii’nde kılınan ikindi namazının ardından Halife Sultan Mezarlığı’nda toprağa verildi. Cenazeye ailesi, öğrencileri, meslektaşları ve sevenleri katılarak gözyaşlarıyla veda etti.

Milli Eğitim Müdürü’nden Taziye Mesajı

Isparta İl Milli Eğitim Müdürü Recai Ocak, Mesut Şenol'un vefatı dolayısıyla başsağlığı mesajı yayınladı. Mesajında, “Gül Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğretmeni Mesut Şenol'un vefat haberini üzüntüyle öğrendim. Öğretmenimize Allah'tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve tüm eğitim camiamıza sabır diliyorum. Başımız sağ olsun” ifadelerine yer verdi.

Öğrencileri ve meslektaşları, Mesut Şenol’u fedakar, çalışkan ve şefkatli bir eğitimci olarak hatırlayacaklarını belirtti. Onun ani kaybı, Isparta eğitim camiasında büyük bir boşluk bıraktı.

DSİ 18. Bölge Müdürlüğü İşçi Alımı Tarihini Açıkladı Isparta ve çevre illeri kapsayan Devlet Su İşleri (DSİ) 18. Bölge Müdürlüğü, merakla beklenen sürekli işçi alımı sürecinde kritik aşamaya gelindiğini duyurdu.
Burdur konuşması nedeniyle Özgür Özel hakkında Re’sen soruşturma CHP Genel Başkanı Özgür Özel hakkında, Burdur’daki mitingde yaptığı konuşmada yargı mensuplarını hedef aldığı iddiasıyla “kamu görevlisine görevinden dolayı alenen hakaret” suçlamasıyla İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından
Antalya – Konya yolu için KGM'den açıklama:Göl sahası içinden geçmemektedir Antalya ile Konya arasındaki ulaşımı sağlayan Antalya–Derebucak–Beyşehir Yolu ile ilgili Kara Yolları Genel Müdürlüğü bir açıklama yaptı.
CHP’nin “Millet iradesine sahip çıkıyor” Mitingi Burdur’da CHP'liler Burdur’da tutuklu bulunan Ekrem İmamoğlu’nun mesajının okunmasının ardından CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in konuşmasını dinledi.
Antalya Serik’te trafik kazası: 2 kişi... Antalya – Alanya D400 karayolu Gedik Kavşağı’nda sabah saat 09.00 sıralarında meydana gelen trafik kazasında iki kişi yaralandı.