Isparta Eğitim Camiası Yasta: Mesut Şenol Hayatını Kaybetti

Isparta Eğitim Camiası Yasta: Mesut Şenol Hayatını Kaybetti


Gündem 16.02.2025 18:24:00 0
Isparta Eğitim Camiası Yasta: Mesut Şenol Hayatını Kaybetti

Isparta Gül Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin sevilen İngilizce öğretmeni Mesut Şenol, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Ani vefatı ailesini, meslektaşlarını ve öğrencilerini derin bir üzüntüye boğdu.

Eğitim Camiasını Yasa Boğan Kayıp

Edinilen bilgilere göre, Mesut Şenol aniden fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan öğretmenin ilk belirlemelere göre kalp krizi geçirdiği öğrenildi. Ailesi, bir hafta önce yapılan kontrollerinde herhangi bir sağlık sorunu olmadığını belirterek büyük bir şaşkınlık yaşadı.

Son dönemde kalp krizi nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısındaki artış, kamuoyunda endişe yaratırken, bu tür vakaların COVID-19 pandemisi ve aşılarla bağlantılı olup olmadığı konusundaki tartışmaları da yeniden gündeme getirdi.

Mesut Şenol Son Yolculuğuna Uğurlandı

Merhum öğretmenin cenazesi, Yedişehitler Camii’nde kılınan ikindi namazının ardından Halife Sultan Mezarlığı’nda toprağa verildi. Cenazeye ailesi, öğrencileri, meslektaşları ve sevenleri katılarak gözyaşlarıyla veda etti.

Milli Eğitim Müdürü’nden Taziye Mesajı

Isparta İl Milli Eğitim Müdürü Recai Ocak, Mesut Şenol'un vefatı dolayısıyla başsağlığı mesajı yayınladı. Mesajında, “Gül Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğretmeni Mesut Şenol'un vefat haberini üzüntüyle öğrendim. Öğretmenimize Allah'tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve tüm eğitim camiamıza sabır diliyorum. Başımız sağ olsun” ifadelerine yer verdi.

Öğrencileri ve meslektaşları, Mesut Şenol’u fedakar, çalışkan ve şefkatli bir eğitimci olarak hatırlayacaklarını belirtti. Onun ani kaybı, Isparta eğitim camiasında büyük bir boşluk bıraktı.

Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın’dan Isparta belediyesine ziyaret Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın, Isparta Belediyesi’ni ziyaret ederek şehirde yürütülen projeler ve yatırımlar hakkında bilgi aldı.
“Dayanışma günü değil, bayram kutlamak istiyoruz” Antalya Gazeteciler Cemiyeti, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yayımladığı açıklamada, basın emekçilerinin ağır ekonomik koşullar ve ifade özgürlüğü sorunlarıyla mücadele ettiğini vurgulayarak, “Dayanışma günü değil, b
Eğirdir Şoförler Odası’nda Seçim Sonuçlandı: Başkan Ali Öz Ali Öz, 138 oyla Eğirdir Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın yeni başkanı oldu.
Başdeğirmen’den Adaylık İddialarına Net Yanıt: “Gönlümüz Isparta’ya Hizmette” Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, milletvekilliği iddialarını reddederek önceliğinin Isparta’ya hizmet olduğunu vurguladı; yerel seçimlerde yeniden aday olacağını ve oy oranını yüzde 52’ye çıkarmayı hedeflediklerini açık
Başkan Başdeğirmen: Susuzluğa Karşı Teyakkuzdayız Başkan Şükrü Başdeğirmen, küresel susuzluk tehlikesine dikkat çekerek Isparta’da yeni artezyen kuyuları ve Eğirdir Gölü’nden su temini için büyük ölçekli projelerin hayata geçirildiğini açıkladı.