Isparta Giriş-Çıkışlarında Şok Denetim

Isparta İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, halkın huzur ve güvenliğini sağlamak adına şehrin stratejik noktalarında adeta kuş uçurtmadı. 14 Şubat sabah saatlerinde başlayan ve 15 Şubat sabaha karşı 03:30’a kadar kesintisiz devam eden


Asayiş 16.02.2026 01:38:00 0
Isparta Giriş-Çıkışlarında Şok Denetim

Isparta İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, halkın huzur ve güvenliğini sağlamak adına şehrin stratejik noktalarında adeta kuş uçurtmadı. 14 Şubat sabah saatlerinde başlayan ve 15 Şubat sabaha karşı 03:30’a kadar kesintisiz devam eden operasyonda, kentin ana arterleri tam kontrol altına alındı. Suç ve suçluyla mücadele kapsamında yürütülen bu geniş çaplı şok yol uygulamasında, kamu düzenini korumak ve aranan şahısları tespit etmek amacıyla yoğun bir mesai harcandı.

Denetimlerin merkez üssü olarak belirlenen SDÜ Kavşağı, Sav Kavşağı ve Gölcük Yolu 1001 Evler Kavşağı gibi noktalarda şüpheli araçlar didik didik aranırken, çok sayıda vatandaşın GBT sorgulaması yapıldı. Şehrin Antalya ve üniversite bağlantı yollarını kapsayan bu sıkı denetimler sayesinde, muhtemel suç unsurlarının önüne geçilmesi hedeflendi. Emniyet yetkilileri, toplumun huzur ve güven ortamının sürekliliği için bu tür ani ve kapsamlı denetimlerin kararlılıkla devam edeceğini belirterek suçluya geçit verilmeyeceğinin altını çizdi.

🗓 14.02.2026 – 15.02.2026 Tarihleri Arasında ⏰ 09 00 – 03 30 Saatleri Arasında📍 Sdü Kavşağı 📍
🗓 14.02.2026 – 15.02.2026 Tarihleri Arasında ⏰ 09 00 – 03 30 Saatleri Arasında📍 Sdü Kavşağı 📍 (1)
🗓 14.02.2026 – 15.02.2026 Tarihleri Arasında ⏰ 09 00 – 03 30 Saatleri Arasında📍 Sdü Kavşağı 📍 (3)
Karabulut ilçe iftarlarının son durağında teşvikleri gündeme taşıdı İş insanı Yunus Karabulut’un ilçelerde düzenlediği iftar programlarının sonuncusu Atabey’de gerçekleştirildi.
Tarım müdürlüğünden Ramazan’da esnafa keyfe keder 50 Bin tl ceza tepkisi Isparta’da bir iş yerine yapılan denetimde, ürünlerde herhangi bir sorun bulunamamasına rağmen camdaki reklam broşürü gerekçe gösterilerek kesilen 50 bin TL’lik ceza esnafın tepkisini çekti.
Savcı Katırcı’ya HSK incelemesi Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin iftar programına katılarak tutuklu eski başkan Muhittin Böcek için yapılan duaya eşlik ettiği görüntülerle gündeme gelen Antalya Cumhuriyet Başsavcı Vekili Mehmet Akif Katırcı hakkında Hakimler ve
Duruşmadan Mangala: CHP’li Yöneticilerden Tepki Çeken Görüntüler Muhittin Böcek’in rüşvet ve yolsuzluk davasının ilk duruşmasına destek vermek için Antalya’ya gelen CHP Burdur İl Başkanı Barış Ayten ve beraberindeki yöneticiler, duruşma devam ederken adliyeden ayrılıp Konyaaltı’nda mangal keyfi
Antalya’da Kaymakamlık binasında silah sesi Antalya’nın Kepez ilçesinde bulunan Kepez Kaymakamlığı binasında silah seslerinin duyulduğu bildirildi. Olayın ardından binada bulunan vatandaşlar ve çalışanlar tedbir amacıyla tahliye edildi.