Isparta'da askeri helikopter düştü

Isparta'nın Keçiborlu ilçe merkezinde bir akaryakıt istasyonunun yanına askeri helikopter düştü. Olay yerine ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Isparta Valisi Abdullah Erin, 5 Personel şehit oldu" dedi.


Gündem 9.12.2024 11:49:00 0
Isparta

Isparta'dan gelen bir son dakika haberi yüreğimizi yaktı...

Isparta'da Kara Havacılık Okulu'na ait askeri helikopter, Keçiborlu ilçe merkezinde bir akaryakıt istasyonunun yanına düştü.

Olay yerine ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

ASKERİ HELİKOPTER DÜŞTÜ

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Keçiborlu ilçesinde bir askeri helikopterin düştüğü bilgisini aldıklarını belirterek, belediyenin itfaiye ve arama-kurtarma tüm ekiplerinin bölgeye yönlendirildiğini açıkladı.

Faciaya ilişkin ise ilk net bilgi Isparta Valisi Abdullah Erin'den geldi.

VALİ ERİN DUYURDU: 5 ASKERİMİZ ŞEHİT OLDU...

Isparta Valisi Erin, yaptığı açıklamada 4 personelin şehit olduğunu duyurdu.

Canlı yayına katılan Vali Erin, "5 askerimiz şehit oldu, 1 personelimiz aranıyor" ifadelerini kullandı.

BURDOSK’tan 2025’e doğada veda Burdur Doğa Sporları Kulübü (BURDOSK), 2025 yılının son yürüyüşünü Mamak–Belören–Taşyayla parkurunda gerçekleştirdi. 32 doğaseverin katıldığı etkinlikte, makilik ve çam ormanları arasından geçen 14 kilometrelik rota keyifle tamaml
Vali Erin’den Liya Motor’a ziyaret Isparta Valisi Abdullah Erin, kentteki yatırımcı ve sanayi kuruluşlarına yönelik ziyaretleri kapsamında Liya Motor üretim tesislerini gezdi.
BUTSO Başkanı Yusuf Keyik’ten vergi denetimlerine sert tepki Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf KEYİK: “Kamu Kurumlarındaki İşleyişin Sürekliliği Denetimler İle Esnaf Ve Sanayiciyi Bezdirmekle Değil, Onların Yanında Olduğunu Hissettirmekle Olur” şeklinde değ
ATM’den para çekenler dikkat: Limitler değişiyor yeni dönem başlıyor Bankalar, ATM’nin konumuna göre para çekme ve yatırma limitlerini yeniden belirliyor; 1 Ocak 2026’dan itibaren şube içi ve bitişiğindeki ATM’lerde günlük ücretsiz işlem limiti 50 bin TL’nin üzerine çıkarılacak.
Zirai Don Uyarısı Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 30 Aralık 2025 SALI günü hava durumu tahminlerini açıkladı