Isparta'da kaçak sazan avlarken yakalandılar

Isparta Karacaören Barajı’nda kaçak olarak avlanan 2 kişiye toplam 3 Bin 925 lira idari para cezası uygulandı.


Yaşam 3.04.2024 01:05:00 0
Isparta

Isparta jandarma ekipleri, Çandır Köyü’nde bulunan Karacaören Barajı’nda M.Ö. ve H.Ö.’nün kaçak sazan avladığını tespit etti. 1380 Sayılı Su Ürünleri Kanunu sirkülerinde yer alan ‘Amatör Avcılık Yasaklarını İhlal’ gereği toplam 3 Bin 925 lira idari para cezası uyguladı.


 


Ünlü sanatçı Sümer Ezgü Isparta’da konser verecek Ünlü Sanatçı Sümer Ezgü, 29 Ekim Cumhuriyetin kuruluşunun 101’nci kutlama etkinlikleri çerçevesinde Isparta’da konser verecek.
Yenidoğan skandalı şimdi de Antalya'ya'ya sıçradı İstanbul ve Tekirdağ'daki hastanelerde yaşanan bebek ölümlerine sebep olan 'yenidoğan çetesi' hakkında hakkında Niğde, Sakarya, Kocaeli ve Antalya’dan da benzer ihbarlar geldiği belirtiliyor.
Letonya Dışişleri Bakanı Braze Antalya'ya geliyor Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Letonya Dışişleri Bakanı Baiba Braze’yi kabul edecek. Görüşmede Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, 22 Ekim’de Letonya Dışişleri Bakanı Braze ile görüşme gerçekleştirecek. Görüşmede, ikili ilişkiler ile gün
Antalya'da şimdi de sahte gübre ele geçirildi Antalya’nın Finike ilçesinde 1 şüpheliye ait tırda yapılan aramada 17 ton sahte olduğu değerlendirilen gübre ele geçirildi. Olayla ilgili şüpheli hakkında adli ve idare işlem başlatıldı.
Şarkikaraağaç'ta mahalle ve köy muhtarları ile toplantı yapıldı Isparta Şarkikaraağaç'ta mahalle ve köy muhtarlarının katılımıyla geniş kapsamlı bir toplantı gerçekleştirildi.