Isparta’da Siyasiler Meta Reklamlarına Ne Kadar Harcadı?

Isparta’da 2024 yerel seçimlerine doğru hız kazanan seçim yarışında, siyasiler dijital reklamlara önemli bütçeler ayırdı.


Siyaset 2.04.2024 23:57:00 0
Isparta’da Siyasiler Meta Reklamlarına Ne Kadar Harcadı?

Meta Reklam Kütüphanesi'nin 1 Mart - 30 Mart tarihleri arasındaki verilerine göre, siyasi partiler ve adaylar reklam harcamalarını şu şekilde gerçekleştirdi:

  • CHP: Atakan Yazgan: 143.338 TL
  • MHP: Yusuf Ziya Güneydin: 65.848 TL
  • İYİ PARTİ: Ahmet Tural: 43.855 TL
  • AK PARTİ: Şükrü Başdeğirmen: 36.615 TL
  • YRP: Mustafa Aydemir: 22.293 TL
  • Saadet Partisi İl Başkanlığı: 12.034 TL
  • ZAFER PARTİSİ: Gökmen Gökmenoğlu: 3.549 TL

Bu verilere göre, Atakan Yazgan en yüksek reklam harcamasını gerçekleştirirken, Gökmen Gökmenoğlu ise en düşük reklam harcamasını yaptı. Adayların dijital reklam stratejileri, seçim kampanyalarının etkinliği ve adayların seçmenlere ulaşma yöntemlerindeki tercihleri hakkında önemli bilgiler sunuyor.

Mecliste Gergin Anlar: “Başarısız ve Beceriksiz” Çıkışı Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım, Şubat ayı meclis toplantısında Altıntaş Mahallesi’ndeki altyapı sorunları üzerinden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanvekili Büşra Özdemir’i sert sözlerle eleştirdi.
“Kazadan Kurtulan Oğuz dehşeti anlattı” Antalya’da 10 kişinin yaşamını yitirdiği otobüs kazasından yaralı kurtulan üniversite öğrencisi Oğuz, kazanın aşırı hız nedeniyle meydana geldiğini belirterek, “Otobüsün içi bir anda cehenneme döndü” dedi.
Yenişarbademli’de doğalgaz çalışmaları resmen başladı Yenişarbademli Belediye Başkanı Mehmet Özata, Torosgaz Isparta İl Müdürü Mehmet Şanlı’yı ilçede ağırladı. Gerçekleştirilen görüşmede doğalgaz altyapısı ve planlanan enerji yatırımları ele alındı; ilçeye doğalgaz arzı için çalışmal
Isparta’da Aziz Şehitler Dualarla yâd edildi Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Isparta Şubesi tarafından Ocak ve Şubat aylarında şehadet mertebesine ulaşan kahraman şehitler için mevlid-i şerif programı düzenlendi.
İhracatta dijitalleşme ve markalaşma çağrısı Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından açıklanan 2026 yılı Ocak ayı ihracat verilerini değerlendiren Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Ercüment Çeliköz, Isparta’nın yılın ilk ayında 34 milyon 815 bin dolar ihr