Isparta’da tarihi eser operasyonları

Isparta İl Jandarma Komutanlığı tarafından gerçekleştirilen beş ayrı operasyonda, çok sayıda malzeme ve tarihi eser ele geçirdi.


Asayiş 3.02.2025 22:39:00 0
Isparta’da tarihi eser operasyonları

Isparta İl Jandarma Komutanlığı, tarihi ve kültürel mirasın korunması amacıyla Ocak ayında gerçekleştirdiği beş ayrı operasyonda, izinsiz kazılarda kullanılan çok sayıda malzeme ele geçirdi.

Ekipler tarafından düzenlenen operasyonlarda 6 dedektör, 21 muhtelif kazı malzemesi ve 16 sikke bulundu. Olaylarla ilgili 12 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

Yetkililer, tarihi eser kaçakçılığıyla mücadele kapsamında denetim ve operasyonların aralıksız sürdüğünü belirtti.

ITSO’dan Davraz turizmine tam destek ITSO Yönetimi, geçtiğimiz hafta hizmete giren Barida Hotel’s Davraz’da incelemelerde bulunarak yeni yatırımlar hakkında bilgi aldı. Özellikle kayak sezonunu uzatacak kar makinesi dikkat çekti.
Davraz’da adrenalin ve doğa buluşuyor: Dağ bisikleti pistleri ulusal arenaya hazır Isparta Davraz Dağı’nda hayata geçirilen yeni dağ bisikleti pistleri; köprüleri, atlama rampaları ve teknik parkurlarıyla hem profesyonel sporculara hem de amatörlere hitap ederken, Davraz’ı yaz sporlarında da ulusal ölçekte güçlü
“Davraz, En Güvenli Kayak Merkezi Olma Özelliğini Güçlendiriyor” Davraz Kayak Merkezi Genel Koordinatörü Kubilay Oktay Başyiğit, yüksek rakımı, güçlü konaklama altyapısı, devlet onaylı kamp merkezi kimliği ve en zorlu hava şartlarında dahi üst düzey güvenlik önlemleriyle Davraz’ın Türkiye’nin e
AK Parti'de 108 başkan değişti AK Parti Teşkilat İşleri Başkanlığı, şubat ayında gerçekleştirilen 8. Olağan Kongre’den bu yana teşkilat yapılanmasında dikkat çekici bir değişim sürecine imza attı.
Davraz Kayak merkezinde yeni ücret tarifesi duyuruldu Türkiye'de Isparta’nın önemli kış turizm noktalarından biri olan Davraz Kayak Merkezi, 2025–2026 kış sezonu için geçerli olacak bilet ve otopark ücretlerini açıkladı.