Isparta’da uyuşturucuya geçit yok; 2 şüpheli daha yakalandı

Isparta’da düzenlenen narkotik operasyonunda 2826 kullanımlık bonzai ile 2.46 gram metamfetamin ele geçirildi. Uyuşturucu madde ticareti yaptığı belirlenen 2 şüpheli gözaltına alındı.


Gündem 13.06.2025 01:32:00 0
Isparta’da uyuşturucuya geçit yok; 2 şüpheli daha yakalandı

Isparta’da Narkotik Operasyonu: 2826 Kullanımlık Bonzai Ele Geçirildi

Isparta Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde ticareti ve kullanımının önlenmesine yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında önemli bir operasyona imza attı.

Yapılan operasyon sonucunda 2826 kullanımlık bonzai maddesi ile 2.46 gram metamfetamin ele geçirildi. Güvenlik güçlerinin teknik ve fiziki takip sonucu gerçekleştirdiği operasyonda, uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen 2 şüpheli gözaltına alındı.

Şüpheliler hakkında “Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak” suçundan adli işlem başlatıldığı bildirildi.

Isparta Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, uyuşturucuyla mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceğini ve toplumun huzur ve güvenliği için operasyonların devam edeceğini vurguladı.

Edirne Uzunköprü'den acı haber! Şehit ateşi Osmaniye'ye düştü! Edirne Uzunköprü'den acı haber! Şehit ateşi Osmaniye'ye düştü!
MGK bildirisinde 'Terörsüz Türkiye' ve 'barış' vurgusu MGK bildirisinde 'Terörsüz Türkiye' ve 'barış' vurgusu
Bursa Valiliği'nden yangınlarla mücadeleye teşekkür Bursa Valiliği'nden yangınlarla mücadeleye teşekkür
Gök bilim meraklıları yine Erzurum'da buluşacak Gök bilim meraklıları yine Erzurum'da buluşacak
Aydın Köşk’teki yangın kontrol altında Aydın Köşk’teki yangın kontrol altında