Isparta'da "Vav kuşağı" ödüllendirildi

Isparta Şarkikaraağaç İlçe Müftülüğü "Vav Kuşağı Gençlik Yarışması"nın ilk ay görevini başarıyla yerine getiren öğrencilere ödülleri takdim edildi.


Gündem 12.02.2025 01:10:00 0
Isparta

Isparta Şarkikaraağaç İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen Vav Kuşağı Gençlik Yarışması'nda görevini başarıyla yerine getiren öğrencilere ödülleri takdim edildi. 

Toplantıya katılan öğrenciler, yarışmanın ilk ayında başarılı bir şekilde görevlerini yerine getirerek ödüllerini aldı. Hediyeleri Şarkikaraağaç İlçe Müftülüğü yetkililerinin elinden alan öğrenciler, bu tür etkinliklerin kendilerini daha fazla motive ettiğini belirtti.

Isparta Vav 11

Ayrıca, bir sonraki ay için verilecek görevler de açıklandı. Gençler, yeni görevlerini yerine getirmek için sabırsızlanırken, Vav Kuşağı Gençlik Yarışması'nın her geçen ay daha fazla ilgi gördüğü ve katılımcı sayısının arttığı gözlemlendi.

Bu tür etkinliklerin, gençlerin manevi gelişimlerine katkı sunduğunu belirten Şarkikaraağaç İlçe Müftüsü Celal Atasoy, programın her ay düzenli olarak devam edeceğini açıkladı. 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz Antalya’ya geldi Antalya’ya gelen Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ı, Vali Hulusi Şahin ile AK Parti İl Başkanı Ali Çetin ve Milletvekili İbrahim Ethem Taş ve Tuğba Vural Çokal karşıladı.
Yazgan Sahada, Mesaj Veriyor Isparta’da yeniden adaylık hazırlığında olduğu konuşulan Atakan Yazgan’ın Eğirdir çıkarması, siyasi kulisleri hareketlendirdi.
TÜVTÜRK’ün kredi kartı komisyonuna “dur” dendi Araç muayenesinde kredi kartıyla ödeme yapan vatandaştan alınan komisyon bedeline Tüketici Hakem Heyeti “mevzuata aykırı” dedi. Tokat’ta bir tüketiciden tahsil edilen 65,63 TL’nin TÜVTÜRK tarafından iadesine oy birliğiyle karar ve
Antalya pilot il oldu: Satılık ev ilanlarına e-Devlet onayı geliyor Antalya’da satılık ev ilanları için e-Devlet onayı şartı geliyor. Yeni sistemle sahte ilanlar, yetkisiz emlakçılık ve fahiş fiyat artışları engellenecek.
Serik’te uyuşturucu operasyonu: 1 kilo 165 gram esrar ele geçirildi Antalya’nın Serik ilçesinde jandarma ekiplerince düzenlenen uyuşturucu operasyonunda bir şüphelinin evinde 1 kilo 165 gram kubar esrar ele geçirildi. Olayla ilgili adli tahkikat başlatıldı.