Isparta'da "Vav kuşağı" ödüllendirildi

Isparta Şarkikaraağaç İlçe Müftülüğü "Vav Kuşağı Gençlik Yarışması"nın ilk ay görevini başarıyla yerine getiren öğrencilere ödülleri takdim edildi.


Gündem 12.02.2025 01:10:00 0
Isparta

Isparta Şarkikaraağaç İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen Vav Kuşağı Gençlik Yarışması'nda görevini başarıyla yerine getiren öğrencilere ödülleri takdim edildi. 

Toplantıya katılan öğrenciler, yarışmanın ilk ayında başarılı bir şekilde görevlerini yerine getirerek ödüllerini aldı. Hediyeleri Şarkikaraağaç İlçe Müftülüğü yetkililerinin elinden alan öğrenciler, bu tür etkinliklerin kendilerini daha fazla motive ettiğini belirtti.

Isparta Vav 11

Ayrıca, bir sonraki ay için verilecek görevler de açıklandı. Gençler, yeni görevlerini yerine getirmek için sabırsızlanırken, Vav Kuşağı Gençlik Yarışması'nın her geçen ay daha fazla ilgi gördüğü ve katılımcı sayısının arttığı gözlemlendi.

Bu tür etkinliklerin, gençlerin manevi gelişimlerine katkı sunduğunu belirten Şarkikaraağaç İlçe Müftüsü Celal Atasoy, programın her ay düzenli olarak devam edeceğini açıkladı. 

Umudunu kaybetmedi Can’a kavuştu: Kanseri yendi anne oldu Henüz evliliğinin ilk yılında 3. evre meme kanserine yakalanan 32 yaşındaki Ecem Türkdoğan, üç buçuk yıllık zorlu tedavi sürecini başarıyla tamamladı.
ITSO ile Isparta serbest muhasebeci mali müşavirler odası’dan dış denetçi eğitim protokolü Isparta Ticaret ve Sanayi Odası ile Isparta Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Arasında Protokol İmzalandı
İMO Antalya'dan Antalya-Konya yolu yorumu: Hesaplar yetersiz, şeffaflık yok! Yağış sonrası Antalya-Konya kara yolunun büyük bölümünün sular altında kalması tartışma yarattı. İnşaat Mühendisleri Odası Antalya Şubesi, projede taşkın ve drenaj hesaplarının yetersiz olabileceğine dikkat çekerek bilimsel ve şef
Serik’te Üreticiye 53 Milyon TL Tarım Desteği Antalya Serik'te 2025 yılı tarımsal üretim destek ödemeleri kesinleşti. İlçedeki üreticilere yönelik destek ödemeleri hesaplara yatacak.
Müftülükten Aksöz'ün “Hurma” İddiasına Yalanlama Aksöz’ün hurma paylaşımına Müftülük görevlisinden yanıt geldi. Okullara yalnızca imsakiyeler ve etkinlik ajandası gönderildiği, hurma dağıtımı yapılmadığı açıklandı.