Isparta'lı taraftarları bu maçta yanımızda görmek istiyoruz

Isparta'lı taraftarları bu maçta yanımızda görmek istiyoruz


Spor 16.10.2024 23:15:00 0
Isparta

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Isparta32spor 3 hafta üst üste kendi evinde sahaya çıkacak. Ispartas32spor bu hafta İskenderunspor’u gelecek hafta Kırklarelispor ile lig karşılaşmasına çıkacak. 29,30,31 Ekim tarihlerinde oynanacak Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur karşılaşmasında ise yine kendi evinde Pazarspor ile karşı karşıya gelecek.
Ligde kendi evinde üst üste 3 karşılaşmaya çıkacaklarını belirten Isparta32spor’un Teknik Direktörü Koray Palaz ‘Taraftarlarımız bizim itici gücümüz’ dedi.
Isparta32spor Teknik Direktörü Koray Palaz konuşmasında şu ifadelere yer verdi.
“Kendi evimizde üst üste 3 karşılaşmaya çıkacağız. Bu hafta İskenderunspor’u ağırlayacağız. Gelecek hafta Kırklarelispor’u konuk edip yine kendi evimizde Türkiye Kupasında Pazarspor ile karşılaşacağız. Taraftarlarımızı bu karşılaşmalarda yanımızda görmek istiyoruz. Onlar bizim itici gücümüz. Pazar günü karşılaşacağımız İskenderunspor karşılaşmasında da onları yanımızda görmek istiyoruz.”


Bakanlık onlarca yeni firmayı ifşa etti! Zeytinyağına neler katmışlar, işte güncellenen liste Tarım ve Orman Bakanlığı, taklit ve tağşiş yaparak halk sağlığını tehlikeye atan firmaları açıkladığı listeyi güncelledi. Listede birçok zeytinyağı markası dikkat çekti.
MEB duyurdu 28 Ekim'de okullar tatil mi oldu? Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre 28-29 Ekim tarihleri arasında MEB'e bağlı 81 ildeki okullarda 1.5 gün tatil ilan edildi. 28 Ekim Pazartesi yarım gün, 29 Ekim Salı günü Cumhuriyet Bayramı nedeniyle tam gün
Milyonlarca çalışan merakla bekliyor! İşte asgari ücret tahminleri Milyonlarca çalışan ücretlere ne kadar zam yapılacağını merak ediyor. Yıl sonu yaklaşırken, asgari ücrete yapılacak zam konusunda beklentiler şekillenmeye başladı.
“Bilimin Işığında Parlayanlar” Bilim Şenliği Kapılarını Açtı Isparta’da gerçekleştirilen “Bilimin Işığında Parlayanlar” isimli bilim şenliği Gökkubbe Fuar Merkezi’nde kapılarını açtı.
Bursaspor'dan FIBA Europe Cup'ta ilk galibiyet Bursaspor'dan FIBA Europe Cup'ta ilk galibiyet