Isparta’nın Başarılı eğitimcisi Tan Konyaaltı’na atandı

Isparta’nın başarılı Milli Eğitim Şube Müdürü Abdürrahim Tan, Isparta’daki görevinden ayrılarak Antalya’nın Konyaaltı ilçesine atandı.


Eğitim 25.01.2025 15:16:00 0
Isparta’nın Başarılı eğitimcisi Tan Konyaaltı’na atandı

Eğitim Bir-Sen Isparta Şube Başkanı Selami Kılınç ile Abdürrahim Tan arasında geçen yıl yaşanan tartışma, tarafların karakola giderek birbirlerinden şikayetçi olmasıyla sonuçlanmıştı. Ancak daha sonra şikayetler karşılıklı olarak geri çekilmişti.

Yaşanan olayların ardından başarılıŞube Müdürü Tan, kendi talebiyle Konyaaltı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesine görevlendirildi. Isparta İl Milli Eğitim Müdürü Recai Ocak, Tan’a hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek düzenlenen veda programında plaket takdim etti ve yeni görevinde başarılar diledi.

Eski CHP Serik İlçe Başkanı Şeref Çimen’e “rüşvet” gözaltısı Serik’te rüşvet iddiası gündemi sarstı; eski CHP İlçe Başkanı Şeref Çimen, bir esnaftan 80 bin lira talep ettiği iddiasıyla soruşturma kapsamında gözaltına alındı.
Türkiye tohumda ihracatçı ülke konumunu güçlendirdi Tohumda ihracatçı pozisyonunu sürdüren Türkiye'den Rusya, Çin, İspanya, Fas ve Hindistan başta olmak üzere çok sayıda ülkeye sebze tohumunda en çok domates, biber ve salatalık gönderiliyor.
Isparta'dan İsa Paşa'ya vefa Tuğgeneral İsa Baydilli, şehadetinin yıl dönümünde Kayseri Hava Şehitliği’nde düzenlenen anlamlı törenle rahmet ve minnetle anıldı. Gaziler, şehit yakınları ve Ispartalılar, “Unutmamak ve unutturmamak” vurgusuyla şehidin hatırasın
Bakan Kurum: Karapınar ve Konya’da büyük dönüşüm başladı Bakan Murat Kurum, Karapınar ve Konya’da hayata geçirilen yeni hizmet binası, çevre düzenleme ve tarihi doku yenileme projeleriyle şehrin geleceğine damga vuracak kapsamlı bir dönüşüm başlattıklarını açıkladı.
CHP ANTALYA'DA ERİYOR ORC Araştırma’nın yayımladığı son anket, CHP’nin bazı büyükşehirlerde ve güçlü olduğu illerde ciddi oy kaybı yaşadığını ortaya koydu.