Isparta’nın Başarılı eğitimcisi Tan Konyaaltı’na atandı

Isparta’nın başarılı Milli Eğitim Şube Müdürü Abdürrahim Tan, Isparta’daki görevinden ayrılarak Antalya’nın Konyaaltı ilçesine atandı.


Eğitim 25.01.2025 15:16:00 0
Isparta’nın Başarılı eğitimcisi Tan Konyaaltı’na atandı

Eğitim Bir-Sen Isparta Şube Başkanı Selami Kılınç ile Abdürrahim Tan arasında geçen yıl yaşanan tartışma, tarafların karakola giderek birbirlerinden şikayetçi olmasıyla sonuçlanmıştı. Ancak daha sonra şikayetler karşılıklı olarak geri çekilmişti.

Yaşanan olayların ardından başarılıŞube Müdürü Tan, kendi talebiyle Konyaaltı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesine görevlendirildi. Isparta İl Milli Eğitim Müdürü Recai Ocak, Tan’a hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek düzenlenen veda programında plaket takdim etti ve yeni görevinde başarılar diledi.

Antalya’da rüşvet soruşturması derinleşiyor: Şoför ve koruma gözaltında Tutuklu Başkan Muhittin Böcek’in yakın ekibinde yer alan iki isim, rüşvet ve irtikap soruşturması kapsamında gözaltına alındı.
Isparta Şehidini uğurladı: Binbaşı Sinan Taştekin son yolculuğuna uğurlandı Katar’da eğitim uçuşu sırasında meydana gelen helikopter kazasında şehit olan Hava Savunma Binbaşı Sinan Taştekin, Isparta’da düzenlenen törenle dualar eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı.
Isparta’da Genç Atletler Zirve İçin Yarıştı Okul Sporları Gençler A-B Atletizm İl Birinciliği, Sav Atletizm Pisti’nde tamamlandı. Yoğun katılımla gerçekleşen müsabakalarda genç sporcular, Isparta’yı grup finallerinde temsil edebilmek için kıyasıya mücadele etti.
Burdur Karamanlı‘ya yeni tesisler geliyor Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, devam eden projeler ve yeni yatırımlarla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
Isparta 32 Spor evinde kazandı Isparta 32 Spor, sahasında Somaspor’u uzatma dakikalarında bulduğu golle 2-1 mağlup ederek puanını 51’e yükseltti ve 7. sıradaki yerini korudu.