İsrail’in yeni Cumhurbaşkanı göreve başladı


Gündem 7.07.2021 18:30:00 0
İsrail’in yeni Cumhurbaşkanı göreve başladı

Eski Yahudi Ajansı Başkanı ve eski İşçi Partisi lideri Isaac Herzog, yemin ederek resmen İsrailin 11. Cumhurbaşkanı oldu.

İsrail Meclisinde düzenlenen yemin törenine eski Cumhurbaşkanı Reuven Rivlin, Başbakan Naftali Bennettin yanı sıra milletvekilleri ve davetliler katıldı.

Törende Meclise hitap eden Rivlin, Yahudilerin ve Filistinlilerin bölgede birlikte yaşamayı başaracağına inandığını söyleyerek, "Çocuklarımızın başka bir geleceğe sahip olmalarına izin vermek için güvenimizi artırmalıyız" ifadelerini kullandı.


TAŞ HEYKEL SEMPOZYUMUNDA YAPILAN ESERLER SAHİL BANDINA KONULDU Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından düzenlenen Uluslararası Alanya Taş Heykel Sempozyumu’nda yapılan 9 eser, Oba Çayı ve Tosmur Kavşağı arasındaki sahil bandına konuldu.
VALİ ÖKSÜZ'DEN SAĞLIK BAKAN YARDIMCISI KIRBIYIK'A ZİYARET VALİ ÖKSÜZ'DEN SAĞLIK BAKAN YARDIMCISI KIRBIYIK'A ZİYARET
ANTALYA'YA GELEN TURİST SAYISI 3 MİLYON'A YAKLAŞTI Turizm databank’ın hazırladığı Antalya Paket Tur Pazarı 2024 Raporuna göre; Antalya’ya gelen Paket Turisti sayısı yüzde 20 artarak 3 milyona yaklaştı.
AESOB'tan Başkan Böcek'e hayırlı olsun ziyareti ANTALYA Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, 75 oda başkanı ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'e ikinci dönemi için hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Esnafa destekleri için teşek
BELEDİYE KONUT EVLERİNİN YIKIMINA BAŞLANDI BELEDİYE KONUT EVLERİNİN YIKIMINA BAŞLANDI