İstanbul Beylikdüzü'nde çocuklar Cumhuriyeti resim ve şiirlerle anlattı

İstanbul Beylikdüzü'nde çocuklar Cumhuriyeti resim ve şiirlerle anlattı


Yaşam 31.10.2025 14:34:01 0
İstanbul Beylikdüzü

İstanbul'da Beylikdüzü Belediyesi’nin bu yıl üçüncüsünü düzenlediği, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Resim ve Şiir Yarışması’nda dereceye giren öğrenciler ödüllerini aldı.

İSTANBUL (İGFA) - Beylikdüzü Belediyesi’nin düzenlediği “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 3.Resim ve Şiir Yarışması” bayram coşkusunu sanatla buluşturdu.

Yoğun katılımın olduğu yarışmada dereceye giren genç yetenekler, Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi (BAKSM)’de gerçekleştirilen törenle ödüllerini aldı. İlkokul ve ortaokul kategorilerinde resim ve şiir alanında ilk üçe giren çocuklar, şiirlerini okuyup eserlerini tanıtarak büyük alkış aldı. Yarışmaya katılan minik yeteneklerin eserlerinden oluşan sergi ise 6 Kasım 2025 tarihine kadar BAKSM Hanımeli Sergi Salonu’nda sanatseverlerin ziyaretine açık olacak.

Beylikdüzü Belediyesi Meclis 2.Başkan Vekili Seyhan Topaloğlu törende yaptığı konuşmada, “Sanata, sanatçıya ve öğrenciye değer veren Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Murat Çalık’ın yolunda bizler de her zaman, her konuda gençlerimizin yanında olacağımıza söz veriyoruz. Bizler sizin başarılarınızla her zaman gurur duyacağız. Sağlık, mutluluk ve başarı sizlerin yakalarını hiç bırakmasın. Cumhuriyet Bayramı’mız kutlu olsun” dedi.

Jandarma Ekipleri: Aydoğmuş Vahşetini Aydınlatmak İçin yağmur-çamur demeden mücadelede ediyor AYDOĞMUŞ’TAKİ VAHŞET SONRASI JANDARMA ZAMANLA YARIŞIYOR BÖLGEDE YOĞUN YAĞMUR VE ÇAMURDA, ARAMA ÇALIŞMALARINA ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR..
Kızılcadağ beyaza büründü: Korkuteli’nde kış yüzünü gösterdi Korkuteli’nin Kızılcadağ Mahallesi, sabah saatlerinde etkili olan kar yağışıyla tamamen beyaza bürünerek kışın ilk kartpostallık manzaralarını sergiledi.
Kaş Gömbe yaylası beyaza büründü Sezonun ilk karıyla beyaza bürünen Gömbe Yaylası, Torosların kış manzaralarını en etkileyici haliyle ortaya çıkardı.
Davraz’a ilk kar düştü, sezon umudu yeşerdi Sezonun ilk karıyla beyaza bürünen Davraz Kayak Merkezi’nde heyecan arttı. Kar kalınlığının artması halinde işletmeler sezonu planlanandan erken açmayı hedefliyor.
Kepez’de kaçak sigara operasyonu Jandarma ekipleri Kepez’de düzenlediği operasyonda 1.660 elektronik sigara ve 7.500 paket kaçak sigara ele geçirirken, 3 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.