İstanbul Büyükşehir vektörlere karşı mücadeleyi sürdürüyor


Gündem 11.07.2021 19:00:00 0
İstanbul Büyükşehir vektörlere karşı mücadeleyi sürdürüyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, özellikle yaz aylarında yurttaşları en çok rahatsız eden sorunlardan biri olan vektörlere karşı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

İSTANBUL (İGFA) - İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Sağlık Daire Başkanlığı önderliğinde yapılan çalışmalar, Anadolu ve Avrupa Yakası’ndan toplam altı merkezden yürütülüyor. 182 ekip ve 611 personelin görev aldığı çalışmalarda 526 bin 125 üreme kaynağında ilaçlama yapıldı. Vektörle mücadele konusunda ALO 153’e yapılan şikayetlerde yüzde 15’lik bir azalma görüldü.


Akaryakıt fiyatlarında yeni uygulama: Artık yasak! 15 Mayıs'tan itibaren başlıyor Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), akaryakıt fiyatları için çok kritik bir karara imza attı. Buna göre VMax, Vpro gibi ifadelerle daha yüksek fiyata satılan benzin ve motorin için tek fiyat dönemini başlattı. Karar Resmi Gaz
Benzin ve motorine dev indirim geliyor! Dolar kurundaki stabil durum devam ederse, pazartesi gece yarısı itibarıyla benzine 1.80 TL, motorine ise 1.20 TL indirim yapılacak. İndirim sonrası İstanbul, Ankara ve İzmir'de yeni fiyatlar belirlendi.
ISPARTA'DA GÜLCÜLER 12 BİN TON REKOLTE BEKLİYOR Hava sıcaklığının yüksek seyretmesi ile 10 gün öne alınan gül hasadı başladı. Bu yıl 12 bin ton rekolte bekleniyor.
Yalçın Küçüközkan: Play-off’ta yer almayı çok istiyorduk Yalçın Küçüközkan: Play-off’ta yer almayı çok istiyorduk
HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası'nda Yalıkavak ile Konyaaltı Belediyesi eşleşti HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası'nda Yalıkavak ile Konyaaltı Belediyesi eşleşti