İstanbul’un metrolarına internet geliyor


Gündem 17.06.2021 16:00:00 0
İstanbul’un metrolarına internet geliyor

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbullulara metrolarda internet kullanılabileceğinin müjdesini verdi.

İSTANBUL (İGFA) - TÜİK verilerine göre, Türkiyede 2020de 16-74 yaş grubundaki bireylerde internet kullanım oranı bir önceki yıla göre 3,7 puan artarak yüzde 79,0a yükseldi. Günde 3 milyonun üzerinde yolcu taşıma kapasitesiyle Türkiye’nin en büyük kent içi raylı sistem işletmecisi olan Metro İstanbul’un 2020 Yolcu Memnuniyet Araştırması sonuçlarına göre de yolcuların yüzde 86’sı metrolarda internet kullanımının serbest olmasını istiyor.

İstanbulda metroloarda internet kullanımının ücretsiz olacağı müjdesini veren Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğluı, kararın Büyükşehir Meclisinden geçtiğini ve en kısa sürede uygulanmaya başlayacağını açıkladı.


Adıyaman'da polis cinnet geçirdi! 2 şehit Adıyaman'da polis cinnet geçirdi! 2 şehit
Konuk delegasyon Manisa'da ağırlandı Konuk delegasyon Manisa'da ağırlandı
İYİ Parti'nin yeni başkanı belli oldu İYİ Parti'nin yeni başkanı belli oldu
İl Genel Meclisi Başkan ve üyelerinden Başdeğirmen’e ziyaret Isparta İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Ali Ertuğrul ve 25. Dönem İl Genel Meclisi Üyeleri, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i ziyaret etti.
Lokanta ve kafelerde, yiyecek ve içecek KDV oranları artırıldı! Lokanta ve kafelerde yüzde 8 olarak uygulanan KDV oranı yüzde 10’a, yüzde 18 olarak uygulanan KDV oranıysa yüzde 20’ye çıkarıldı.