İstanbul'a 'Narkokapan'! 8 tutuklama

İstanbul'a 'Narkokapan'! 8 tutuklama


Gündem 12.12.2024 09:16:12 0
İstanbul

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul'da zehir tacirlerine yönelik düzenlenen "NARKOKAPAN-2" operasyonunda 2’si yabancı uyruklu olmak üzere zehir taciri 8 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

ANKARA (İGFA) - İçişleri'nin zehir tacirlerine yönelik yeni operasyonlarından olan Narkokapan'ın ikinci operasyonu İstanbul'da gerçekleştirildi.

Operasyonun detaylarını İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

Bakan Yerlikaya, yaptığı açıklamada, İstanbul'un Esenyurt ve Başakşehir ilçelerinde uyuşturucu satıcılarına yönelik "Narkokapan-2" operasyonunun düzenlendiğini belirtti.

Operasyonda 95,5 kilogram metamfetamin, 74 kilogram kokain ve 1 milyon 16 bin 400 uyuşturucu hap ele geçirildiğini belirten Yerlikaya, operasyonda 2'si yabancı uyruklu zehir taciri 8 şüphelinin yakalandığını ve tamamının tutuklandığını açıkladı.

https://twitter.com/AliYerlikaya/status/1867075022507868652

AK Parti Yalvaç İlçe Başkanı hakkındaki görüntüler yargıya taşındı AK Parti Yalvaç İlçe Başkanı Gençer Kondal hakkında sosyal medyada dolaşıma sokulan ve yapay zekâ ile üretildiği iddia edilen görüntülerle ilgili adli sürecin devam ettiği, paylaşımların IP adresi Rusya kaynaklı olarak tespit...
Aslı Baykal’dan Ankapark ve Mansur Yavaş’a Sert Çıkış CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal’ın kızı Aslı Baykal, Ankapark üzerinden ABB Başkanı Mansur Yavaş’a sert eleştiriler yöneltti.
Yeşilova’da eğitim buluşması Burdur Yeşilova Belediye Başkanı Okan Kurd, Eğitim-İş Sendikası Burdur Şubesi ile Yeşilova’dan katılım sağlayan öğretmenlerin Belediye Otel Restaurant’ta düzenlediği toplantıya katılarak eğitim camiasının temsilcileriyle bir araya
Isparta Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nden öğrencilere yangın eğitimi Isparta Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, öğrenciler ve okul personelinde yangın bilinci oluşturmak amacıyla Lokman Hekim Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi’nde kapsamlı bir yangın eğitimi ve tatbikatı gerçekleştirdi.
Antalya’da yaban keçisi avlayanlara rekor ceza: 973 bin TL Antalya’da koruma altındaki yaban keçisini avladıkları belirlenen 2 kişiye, Doğa Koruma ve Milli Parklar ekiplerince yapılan denetimler sonucu Kara Avcılığı Kanunu kapsamında toplam 973 bin 238 TL idari para cezası kesildi.