İYİ Parti Didimden Cemevine destek ziyareti

İki farklı ilde Alevilere yönelik gerçekleşen olumsuz eylemleri ardından Aydının Didim ilçesi İYİ Parti teşkilatı Cemevine destek ziyareti gerçekleştirdi.


Gündem 3.02.2021 15:59:00 0
İYİ Parti Didimden Cemevine destek ziyareti

KEMAL ETLEÇ (DİDİM POSTASI)
Tokat ve Yalovada Alevilerin yaşadığı bölgelerde kendilerine yönelik gerçekleştirilen olumsuz eylemlerin ardından Aydının Didim ilçesinde İYİ Parti Didim İlçe Başkanı Vefa Berk Tezsezener, İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurol Kavruk, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Buğra Erkan Sever ile ana kademe yöneticilerinden oluşan heyet Didim Alevi Bektaşi Kültür ve Cemevine destek ziyareti gerçekleştirdi.

İYİ Parti İlçe Başkanı Vefa Berk Tezsezener; "Alevilerin İbadethanesi olan Cemevlerine ve Alevi vatandaşlara yapılan olumsuz olayları kınadıklarını söylerken, kendilerinin her daim yanında olduklarını söyledi.

Didim Alevi Bektaşi Kültür ve Cemevi Başkanı Hüseyin İlhan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, her türlü baskı ve saldırılara karşı demokratik taleplerini dile getireceğini, Cemevlerinin yasal statüye kavuşması ve ibadethane olarak kabul edilmesi için mücadelelerini sürdüreceklerini söyledi.
 

 


TMMOB’dan Kemer çıkarması TMMOB’dan Kemer çıkarması
"Bucak Belediyesinin kaynakları hor harcanmamıştır" "Bucak Belediyesinin kaynakları hor harcanmamıştır"
Burada birlik beraberlik var Burada birlik beraberlik var
Yapılan tüm çalışmalar insan odaklı Yapılan tüm çalışmalar insan odaklı
IKONİK BULUŞMA NOKTASI CULLINAN BELEK GALAPAGOS BEACH CLUB IKONİK BULUŞMA NOKTASI CULLINAN BELEK GALAPAGOS BEACH CLUB