Gündem

Gündem Haberleri

İzmir Aliağada bahar temizliği

İzmirde çevre mahallelerdeki çalışmaları periyodik hale getiren Aliağa Belediyesi, Çakmaklı Mahallesi’nde bahar temizliği ve bakımı yapıyor.


Gündem 21.04.2021 17:30:00 0
İzmir Aliağada bahar temizliği
İZMİR (İGFA)-  Aliağa Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü mahalle genelinde çevre düzenlemesi yapıyor. Çakmaklı Mahallesi’nde yapılan çalışmalarda görüntü kirliliği oluşturan molozlar temizleniyor. Mahalle içindeki sokaklarda onarımlar yapılırken yağmur kanalı geçişleri ile tıkanan kanallar açılıyor. Çim biçme, Camii ve okul bakımı ile muhtelif alanlarda tesviye çalışması gerçekleştiriliyor.

Aliağa Belediyesi’nin mahalle genelinde bahar temizliği ve bakımı başlattığını belirten Çakmaklı Mahalle Muhtarı Ahmet Kahraman, “Önümüzdeki günlerde Aliağa Belediyesi tarafından sahilimizde düzenleme çalışması yapılacak. Aliağa Belediyesi tüm isteklerimizi yerine getirerek eksiklerimizi gideriyor” dedi.


Bursa'da yağmalanan taksici saldırganı yakalandı! Bursa'da yağmalanan taksici saldırganı yakalandı!
Sağlıkta yeni dönem başladı! Artık o muayene ücretini SGK karşılayacak Hastanelerde yeni dönem başlıyor. Uzaktan muayene masrafları artık Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından karşılanacak. Doktorlar gerekli gördüğü takdirde rapor ve reçete yazabilecek.
Erdoğan talimatı verdi! Sokak köpeği sorunu bitecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, uzun zamandır Türkiye'nin gündeminden düşmeyen sokak köpekleriyle ilgili harekete geçti. Başkan Erdoğan'ın talimatıyla "Hayvanları Koruma Kanunu" Meclis'te gündeme geliyor.
Türkiye'nin mavi bayrakları elinden alınabilir! Türkiye'de sayıları 10 milyondan fazla olduğu belirtilen başıboş köpekler ülkemizin yıllık 54 milyar dolar gelir sağladığı turizm sektörü için de bir tehdit! TÜRÇEV, Türkiye'nin mavi bayraklarının geri alınabileceği uyarısında bul
Murat Hançer konuklarını ağırlamaya devam ediyor Murat Hançer konuklarını ağırlamaya devam ediyor