İzmir Bornova'da minikler Atatürk'ü turnuva ile andı

İzmir Bornova'da minikler Atatürk'ü turnuva ile andı


Spor 16.11.2025 09:30:52 0
İzmir Bornova

İzmir'de Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 87. Yılı anısına düzenlenen Atatürk’ü Anma ve Yaşatma Futbol Turnuvası’ nın final gününe katıldı.

İZMİR (İGFA) - İzmir'de Bornova’nın genç sporcularının centilmence mücadele ettiği ve dostluğun kazandığı turnuvada çocuklara katılım belgesi veren Başkan Eşki, “Atatürk’ün izinde, sporu ve gençliği desteklemeye devam ediyoruz”dedi.

Bornova Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından 11–13 Kasım tarihleri arasında düzenlenen turnuva Tatlı Mustafa Stadyumu’nda gerçekleşti. Turnuvada Çamdibi Gücü, Çamdibi Yavuz, Çamdibi İdman Yurdu ve Kandere Spor Kulüpleri’nden 2015-2016 ve 2017 doğumlu 120 Bornovalı sporcu mücadele etti. Turnuva sonunda tüm spor kulüpleri birinci seçilerek kazanan dostluk oldu.

Bornova’nın Türkiye’de en çok spor kulübüne sahip ilçelerden biri olduğunu ifade eden Başkan Ömer Eşki, “Futbol bizim için büyük bir kültür ve yaşam biçimi. Biz de belediye olarak kulüplerimizin ihtiyaçlarını karşılamak için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. İnşallah önümüzdeki sene daha iyi şartlarda bu turnuvayı gerçekleştireceğiz”dedi.

Antalya’da Esnaf Operasyonu: 120’den Fazla Gözaltı Antalya’da, Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla gerçekleştirilen esnaf operasyonunda aralarında kooperatif ve oda yöneticilerinin de bulunduğu 121 kişi gözaltına alındı.
Başkan Parlak’tan sanat evlerine anlamlı ziyaret Yusuf Murat Parlak, İstasyon Sanat Evi ve Seramik Sanat Evi’nde kursiyerlerle buluşarak el emeği çalışmalarını inceledi, ilçenin sanata açılan kapısı olan merkezlerle gurur duyduklarını ifade etti.
Batı Akdeniz'e hızlı tren müjdesi İstanbul – Antalya Hızlı Tren Projesi ile Isparta ve Burdur ulaşımda çağ atlıyor. Yeni hat sayesinde Isparta–İstanbul arası 3 saat 30 dakikaya, Isparta–Antalya arası ise sadece 45 dakikaya düşecek; bölge ekonomisi, turizmi ve ticareti yeni bir döneme gir
Isparta’da boşanmalar rekor kırdı Isparta’da boşanmalar zirveye ulaştı: 2025’te 1.109 çift yollarını ayırdı. Uzmanlar, ekonomik ve sosyal koşulların etkili olduğunu vurguluyor.
Kaş’ta Hafız öğrenciler teravih namazlarını kıldırıyor Kaş Müftülüğü’ne bağlı Kınık Mahallesi Yatılı Hafızlık Erkek Kur’an Kursu öğrencileri, Ramazan boyunca ilçedeki camilerde teravih namazlarını kıldırıyor, müezzinlik yapıyor ve mukabele programlarına katılıyor. Kurs yöneticileri nezaretinde her gün farklı