İzmir Bornova'da pazaryerine trafik düzenlemesi

İzmir Bornova'da pazaryerine trafik düzenlemesi


Yaşam 12.12.2024 09:16:11 0
İzmir Bornova

İzmir'in Bornova ilçesinde merkez pazaryerindeki trafik sorunu çözülüyor.

İZMİR (İGFA) - Bornova Belediyesi, Merkez Kapalı Pazaryeri önündeki trafiğin kilitlenmesine neden olan park sorununu çözmek için UKOME kararı doğrultusunda orta refüj çalışması başlattı.

Bornova Belediyesi ekipleri Yüzbaşı İbrahim Hakkı Caddesi ile Mustafa Kemal Caddesi’ni birbirine bağlayan 554 Sokak’a ekipleri refüj yapılması kararı alınır alınmaz zaman kaybetmeden yolu saksılarla böldü. Sokakta park etme imkanı ortadan kalktığı için trafik hızla açıldı.

Çalışmaları ve trafik akışını bizzat yerinde denetleyen Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, “Bu sokakta çift yöne akan bir trafik bulunuyor. Özellikle pazarın kurulduğu günlerde araçların karşılıklı olarak park etmesi nedeniyle trafik kilitleniyor, yaşanan yoğunluk bağlı olduğu ana caddeleri bile tıkayacak noktaya geliyordu. Refüj ile yol daralacağı için park etme imkanı kalmayacak. Biz de geniş saksılar getirerek refüjün yaratacağı etkiyi gözlemledik. Hem sokak güzelleşti hem de sorun kendiliğinden ortadan kalktı. Yakında buraya içinde hem çiçeklerin hem de aydınlatmanın olacağı bir refüj inşa edilecek” dedi.

Alanya Aksaraylılar Platformu’ndan Geleneksel İftar Yemeği Alanya Aksaraylılar Platformu, 1 Mart 2026 tarihinde Alanya Öğretmenevi’nde düzenlediği geleneksel iftar yemeğinde, Aksaraylı hemşerilerini ve davetli misafirlerini bir araya getirdi.
Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Uluborlu’da Ramazan bereketini paylaştı Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Uluborlu Kutlubey Yurdu’nda öğrencilerimizle ilçedeki büyüklerimizi aynı iftar sofrasında buluşturarak Ramazan’ın paylaşma ve birlik ruhunu yaşattı.
Batıdan başlayarak sıcaklıklar yükselişe geçecek Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün değerlendirmelerine göre, hava sıcaklıklarının batı bölgelerden itibaren artarak ülke genelinde mevsim normalleri seviyesine ulaşması bekleniyor.
Metin Külünk: “FETÖ ile masaya oturmak isteyen içerideki işbirlikçiler açığa çıkarılmalı” Eski İstanbul Milletvekili ve AK Parti kurucu isimlerinden Metin Külünk, FETÖ’ye ilişkin gizli görüşme iddialarına tepki gösterdi. Külünk, “Sayın Cumhurbaşkanımızı bu örgütle masaya oturmaya zorlamak isteyen içerideki işbirlikçile
Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Uluborlu’da Ramazan bereketini paylaştı Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Uluborlu Kutlubey Yurdu’nda öğrencilerimizle ilçedeki büyüklerimizi aynı iftar sofrasında buluşturarak Ramazan’ın paylaşma ve birlik ruhunu yaşattı.