İzmir Kemal Paşa Belediye Başkanından taziye mesajı

Fırat Kalkanı Harekât bölgesinde, teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan Kahraman Özel Harekat Polislerimiz; Cihat Şahin ve Fatih Doğan için taziye mesajı paylaşan Kemalpaşa Belediye Başkanı Ergül Akçiçek, ülkemize başsağlığı diliyorum dedi.


Gündem 11.10.2021 16:00:00 0
İzmir Kemal Paşa Belediye Başkanından taziye mesajı

İZMİR(İGFA)-  Gaziantep Özel Harekât Şube Müdürlüğü kadrosunda görevli polis memurları için tören düzenlenerek, şehitler son yolculuğuna uğurlandı.

Hain saldırıda şehit olan 2 polis memuru için taziye mesajı paylaşan Kemalpaşa Belediye Başkanı Ergül Akçiçek, "“Haince bir saldırı sonucu hayatını kaybeden iki şehidimize de Allah’tan rahmet diliyor, acılı ailelerine ise başsağlığı diliyorum. Saldırı da yaralanan özel harekât polislerimize acil şifalar diliyorum. Terör örgütünü lanetliyor, ülkemize başsağlığı diliyorum" dedi.


Lokanta ve kafelerde, yiyecek ve içecek KDV oranları artırıldı! Lokanta ve kafelerde yüzde 8 olarak uygulanan KDV oranı yüzde 10’a, yüzde 18 olarak uygulanan KDV oranıysa yüzde 20’ye çıkarıldı.
Dağcılar tecrübelerini AFAD personeline aktardı Isparta AFAD arama ve kurtarma personeli, teknik beceri ve kabiliyetlerini arttırmak için Sütçüler İlçesi Çandır Köyü’nde düzenlenen Yaz Dağcılık Eğitimi’ne katıldı.
İzmir'de STK'lar bilgilendirildi İzmir'de STK'lar bilgilendirildi
Emrah Lafçı: Ekonomide öngörülebilir dönem başladı  Emrah Lafçı: Ekonomide öngörülebilir dönem başladı 
Ailesine kızdı, tüfekle inşaatta rastgele ateş açtı ANTALYA'da ailesiyle tartışan Tuncay D. (35), av tüfeğiyle girdiği inşaatta rastgele ateş açtı. Polis ekipleri tarafından ikna edilerek elinden tüfeği alınan Tuncay D., ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü