İzmir Menderes’te masa tenisi turnuvası sona erdi


Gündem 5.07.2021 10:00:00 0
İzmir Menderes’te masa tenisi turnuvası sona erdi

İzmirde Menderes Belediyesi tarafından düzenlenen masa tenisi turnuvasında dereceye girenler ödüllendirildi.

İZMİR (İGFA) - Menderes Belediyesi tarafından ilki düzenlenen masa tenisi turnuvasında final heyecanı yaşandı. Kadın, erkek ve özel kategoride düzenlenen turnuvanın finali Görece Spor Salonu’nda gerçekleşti. Turnuvada dereceye girenlere kupa ve madalyaları Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar tarafından verildi.

Turnuvada özel kategoride üçüncü Kübranur Narmot olurken, ikinci Fehmi Doğan, birinci Saliha Yılmaz oldu. Kadınlar kategorisinde üçüncülüğü  Hümeyra Çınar alırken, ikinci Beril İşlek, birinci Halide Yıldız oldu. Erkekler kategorisinde ise üçüncü Serdal Şentürk, ikinci Özgür Özkarslıoğlu, birinci Ahmet Ark oldu.

Sporun her dalına destek vererek Menderes’i sporda da ileriye taşımak istediklerini kaydeden Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, sporun ve sporcunun yanında olmayı sürdüreceklerini söyledi.


Kadir Heybeli: Bizde belediyeyi aldığımızdaki borcu açıklayacağız Senirkent’te 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nde 2014-2019 yılları arasında Belediye Başkanlığı yapan MHP’li Belediye Başkanı Hüseyin Baykal yenide...
Kemer’de dere temizliği Kemer Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Kiriş Mahallesi'nde yer alan dere yatağında temizlik çalışmaları gerçekleştirdi.
Başkan Topaloğlu’ndan hayırlı olsun ziyareti Başkan Topaloğlu’ndan hayırlı olsun ziyareti
KUT'ÜL AMARE ZAFERİ'NİN 108. YIL DÖNÜMÜ EĞİRDİR'DE KUTLANDI KUT'ÜL AMARE ZAFERİ'NİN 108. YIL DÖNÜMÜ EĞİRDİR'DE KUTLANDI
ALANYA İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN PARK BAHÇE VE METRUK BİNA UYGULAMASI YAPILDI ALANYA İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN PARK BAHÇE VE METRUK BİNA UYGULAMASI YAPILDI