KADEM KADIN HAKLARINA DAİR İLKELERİNİ İLAN EDİYOR!


Gündem 7.03.2021 22:21:00 0
KADEM KADIN HAKLARINA DAİR İLKELERİNİ İLAN EDİYOR!

KADEM KADIN HAKLARINA DAİR İLKELERİNİ İLAN EDİYOR!
                                                               

Kadın ve Demokrasi Derneği KADEM, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde “Kadın Haklarına Dair İlkelerini” açıklıyor.
KADEM Yönetim Kurulu Başkanı Dr.  Saliha Okur Gümrükçüoğlu’nun ilan edeceği bildirge, kadın haklarını korumaya ilişkin ilkeleri, kültür coğrafyamızın değerleriyle harmanlayarak ortaya koyuyor.


“Varoluşta Eşitlik, Sorumlulukta Adalet” sloganıyla yola çıkan KADEM, ilkeler bildirgesini 8 Mart 2021 Pazartesi günü, saat 11:00’de ilan edecek. Aralarında KADEM Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sümeyye Erdoğan Bayraktar’ın da bulunduğu, KADEM Yönetim Kurulu üyelerinin katılacağı program, pandemi şartları nedeniyle seyircisiz gerçekleşecek.
Programın tamamı, KADEM’in Twitter ve Youtube hesaplarından naklen yayınlanacak. Yayının ardından imzaya açılacak bildirgeye www.imzamiatarim.com adresinden destek verilebilecek.


Genç Kadem de gün boyu meydanlarda “Kadın Haklarına Dair İlkeler Bildirgesi”ni dağıtarak bu anlamlı çağrıya katkıda bulunacak.


Kadın haklarının korunması adına çok önemli noktalara vurgu yapan bu ilkeler bildirgesine, gazete, haber bülteni ve programlarınızda yer vererek, kadınlara yönelik haksızlıkların engellenmesine yardımcı olabilirsiniz.
Tarih: 8 Mart 2021
Saat: 11:00
Twitter: @kademorgtr
Youtube: https://youtube.com/c/kademorgtr
Detaylı bilgi ve iletişim için:  Aysun Sevinç 0 535 464 76 45


Akaryakıt fiyatlarında yeni uygulama: Artık yasak! 15 Mayıs'tan itibaren başlıyor Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), akaryakıt fiyatları için çok kritik bir karara imza attı. Buna göre VMax, Vpro gibi ifadelerle daha yüksek fiyata satılan benzin ve motorin için tek fiyat dönemini başlattı. Karar Resmi Gaz
Benzin ve motorine dev indirim geliyor! Dolar kurundaki stabil durum devam ederse, pazartesi gece yarısı itibarıyla benzine 1.80 TL, motorine ise 1.20 TL indirim yapılacak. İndirim sonrası İstanbul, Ankara ve İzmir'de yeni fiyatlar belirlendi.
ISPARTA'DA GÜLCÜLER 12 BİN TON REKOLTE BEKLİYOR Hava sıcaklığının yüksek seyretmesi ile 10 gün öne alınan gül hasadı başladı. Bu yıl 12 bin ton rekolte bekleniyor.
Yalçın Küçüközkan: Play-off’ta yer almayı çok istiyorduk Yalçın Küçüközkan: Play-off’ta yer almayı çok istiyorduk
HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası'nda Yalıkavak ile Konyaaltı Belediyesi eşleşti HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası'nda Yalıkavak ile Konyaaltı Belediyesi eşleşti