Kadir Heybeli: Bizde belediyeyi aldığımızdaki borcu açıklayacağız

Senirkent’te 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nde 2014-2019 yılları arasında Belediye Başkanlığı yapan MHP’li Belediye Başkanı Hüseyin Baykal yenide...


Siyaset 2.05.2024 22:34:00 0
Kadir Heybeli: Bizde belediyeyi aldığımızdaki borcu açıklayacağız

Senirkent’te 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nde 2014-2019 yılları arasında Belediye Başkanlığı yapan MHP’li Belediye Başkanı Hüseyin Baykal yeniden seçildi. Başkan Baykal, 2019-2024 yılları arasında AK Partili Belediye Başkanı Kadir Heybeli dönemindeki borcu pankartla belediye binasına astı. Eski Başkan Heybeli de nasıl bir belediye devraldığımızı bizde açıklayacağız dedi.

Başkan Heybeli açıklamasında; “Kıymetli hemşerilerim seçim biteli bir ay oldu. Bir aydır hiç bir eleştiri ve ithamda bulunmadık ama bakıyoruz her türlü karalama kampanyası devam ediyor. Çamur at izi kalsın. Sayın Başkan böyle bir yere varamazsınız. 2019 yılında nasıl bir belediye devraldık 2024 yılında nasıl bir belediye devrettik bir hafta içinde kamuoyunu bilgilendireceğiz. Biz emeği geçen bütün belediye başkanlarına ilçemize yaptıkları hizmetlerden dolayı her ortamda teşekkür ettik ama sen sayın Başkan bunca yapılan hizmete rağmen sana telefon açıp hayırlı olsun, ilçemize yapacağın her türlü hayırlı işlerin arkasındayız. “Her türlü desteği vermeye hazırız” dememize rağmen bir teşekkür bile etmediniz. Ayrıca göreve geldiğimiz günden beri hiç geriye bakmadık siz bizi geriye bakmak zorunda bıraktınız bunun içinde sayın halkımızdan özür dilerim bir hafta içerisinde (nasıl bir belediye aldık) diye yayınladığınız bildirinize kamuoyu önünde cevap vereceğiz. Birde sizden ricam var zaten var olan şeyleri yapılı olan hizmetleri geçmiş yıllarda ziyadesiyle faaliyet gösteren İşleri değil de (üzerine ne koyduk şeklinde yayınlarsanız halkımızın daha çok memnun olacağı kanısındayız) takdir siz değerli halkımızındır saygılarımızla” diye konuştu.

İŞTE BAŞKANIN ASTIĞI O PANKART

 


Federal Mogul’dan asılsız iddialarla ilgili açıklama Federal Mogul’dan asılsız iddialarla ilgili açıklama
Antalya Muratpaşa turları satışta Antalya Muratpaşa turları satışta
Keşan Kadın Girişimciler Komitesinden Gümülcine ziyaretleri Keşan Kadın Girişimciler Komitesinden Gümülcine ziyaretleri
Kocasinan’ın yıldızları Türkiye Şampiyonu oldu Kocasinan’ın yıldızları Türkiye Şampiyonu oldu
Prestijli yapılara Türk taşları değer katacak Prestijli yapılara Türk taşları değer katacak