Kahramanlık ve gözyaşı: Antalya’daki yangında hem yürekler hem orman yandı

Antalya'nın Muratpaşa ilçesindeki Güzeloba Mahallesi'nde çıkan orman yangını 4 saatte kontrol altına alındı. Yangın, bir evi küle çevirip doğaya zarar verirken, genç bir teknisyenin canı pahasına alevlere dalarak yaptığı müdahale


Gündem 6.07.2025 19:23:00 0
Kahramanlık ve gözyaşı: Antalya’daki yangında hem yürekler hem orman yandı

Antalya'nın Muratpaşa ilçesine bağlı Güzeloba Mahallesi'nde dün öğle saatlerinde çıkan orman yangını, yaklaşık 4 saat süren yoğun hava ve kara müdahalesiyle kontrol altına alındı. Yangın bölgesinde ekipler soğutma çalışmalarına devam ederken, geride kalan manzara görenleri derinden sarstı.

Yangında bir vatandaşın orman içindeki tek katlı evi tamamen küle döndü. Alevlerin arasında kalan ağaçlara gözyaşları içinde dokunan genç bir kadının görüntüsü ise sosyal medyada duygusal tepkiler topladı.

Yangının en dikkat çekici anı ise kalp rahatsızlığı bulunan genç bir klima teknisyeninin, işe giderken rastladığı yangına müdahale etmek için alevlerin arasına girmesiydi. Canı pahasına ormanda mahsur kalan hayvanları kurtarmaya çalışan genç adam, çevredekilerin takdirini topladı.

Yangının çıkış nedeni araştırılırken, bölge halkı benzer felaketlerin yaşanmaması için daha sıkı önlemler alınmasını talep ediyor.

Akdeniz’de 5,0 büyüklüğünde deprem! Akdeniz’de 5,0 büyüklüğünde deprem!
Muhittin Böcek görevden uzaklaştırıldı Muhittin Böcek görevden uzaklaştırıldı
Isparta MHP Karıştı: İhraç ve Adaylık Tartışması! Parti üyesi dahi olmayan bir ismin il başkanlığına aday olacağı iddiası sonrası, SKM Başkanı Barış Gümüş’ün ihraç edildiği öne sürüldü.
Murat Özçelik 'CHP kurucu değerlerine zarar veriyor' diyerek istifa etti Murat Özçelik 'CHP kurucu değerlerine zarar veriyor' diyerek istifa etti
Edirne'de AK Parti İl Genel Meclisi Üyeleri'nden CHP'lilere 'yol' açıklaması Edirne'de AK Parti İl Genel Meclisi Üyeleri'nden CHP'lilere 'yol' açıklaması