Kandıradaki sokak hayvanları Kocaelinin bakımında

Kandıra’daki bir özel mülkten uygun şartlarda barındırılmadıkları için alınan sokak hayvanları, Büyükşehir Belediyesi Rehabilitasyon Merkezi’nde tedavi altına alındı.


Gündem 24.04.2021 15:30:00 0
Kandıradaki sokak hayvanları Kocaelinin bakımında
KOCAELİ (İGFA) - Gelen ihbarlar doğrultusunda Kocaeli Valiliği’nin oluşturduğu komisyon tarafından Kandıra ilçesi Seyitaliler Köyü mevkiinde bir şahsın özel mülkünde sokak hayvanlarını uygun şartlarda barındırılmadığı tespit edildi. Kandıra Belediyesi, Milli Parklar Kocaeli Şube Müdürlüğü ve Kandıra Kaymakamlığı’ndaki ekipler tarafından Büyükşehir Belediyesi’nin Kandıra Yolu’nda bulunan Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi’ne getirilen sokak hayvanları burada tedavi altına alındı. Hayvanların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi. Ekipler, tedavileri tamamlanan ve gayet sağlıklı olan sokak hayvanlarını sahiplenmek isteyen vatandaşların Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 153 Çağrı Merkezini arayabileceklerini bildirdi.

Udoor’dan Isparta 32 Spor’a maddi destek Udoor’dan Isparta 32 Spor’a maddi destek
Aksu heyetinden Başkan Başdeğirmen’e ziyaret Aksu Belediye Başkanı Veli Kahraman, meclis üyeleri ve AK Parti ilçe teşkilatı, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i makamında ziyaret ettiler.
Başkan Başdeğirmen’den 1 mayıs mesajı Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutladı.
Artık sevkleri sonlandıracak! Burdur Devlet Hastanesinde hizmete başladı Artık sevkleri sonlandıracak! Burdur Devlet Hastanesinde hizmete başladı
BURDUR HAŞHAŞ HELVASI COĞRAFİ İŞARET BELGESİ ALDI Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından coğrafi işaret belgesi verilen Burdur Haşhaş Helvası için Valilikte basın bilgilendirme toplantısı düzenledi.