Gündem

Gündem Haberleri

Kapıçam’da ilk etap tamamlandı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından 2 milyon metrekare alan üzerinde oluşturulan Kapıçam Şehir Mezarlığı’nda ilk etap çevre düzenlemesi tamamlandı.


Gündem 25.04.2021 15:30:00 0
Kapıçam’da ilk etap tamamlandı

KAHRAMANMARAŞ (İGFA) - Şeyhadil Mezarlığı’nın kapasitesinin dolması üzerine oluşturulan Kapıçam Şehir Mezarlığı toplamda 2 milyon metrekare alan üzerinde yer alıyor. Demografik istatistiğe göre planlanan şehir mezarlığının kentin yaklaşık 100 yıllık defin ihtiyacını karşılaması planlanıyor.

Yapılan bin 100 metre bağlantı yolu ile şehir merkezine doğrudan ulaşımın sağlanabildiği mezarlıkta ilk etapta 400 dönüm alanın çevre düzenlemesi tamamlanarak defin işlemlerine hazır hale getirildi. Toplamda 10 bin mezarlık alanının bulunacağı bölgede idari bina, gasilhane ve morg, depo, cami ve müştemilatı, atölyeler ve kademe binası da inşa edilecek.


Eğirdir'li Judocular Ordu'ya gidiyor Eğirdir'li Judocular Ordu'ya gidiyor
Isparta'da yağmur sonrası rengarenk görüntüler Isparta, son yağmurların ardından doğal bir görsel şölene ev sahipliği yapıyor. İkindi saatlerinde gökyüzünde beliren muhteşem gökkuşağı, şehre adeta büyülü bir atmosfer kazandırıyor.
Şehit Astsubay Şen, gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı Şırnak'ta devriye görevi sırasında meydana gelen trafik kazasında şehit olan Jandarma Astsubay Çavuş Mustafa Şen (23) memleketi Antalya'da toprağa verildi. 51'inci doğum gününde anne Ayşe Şen, oğlunun Türk bayraklı tabutu yanında
Uluborlu belediye Başkanı Bakır ISTUDAK üyelerini misafir etti Uluborlu Belediye Başkanı Ahmet Oğuz Bakır, bölgede gerçekleştirilen doğa yürüyüşünün ardından, ISTUDAK Dernek üyeleri ile bir araya geldi.
Karamanlı'nın kadın kaymakamı ilçeye veda etti Karamanlı'nın kadın kaymakamı ilçeye veda etti