Kaş Gömbe yaylası beyaza büründü

Sezonun ilk karıyla beyaza bürünen Gömbe Yaylası, Torosların kış manzaralarını en etkileyici haliyle ortaya çıkardı.


Gündem 7.12.2025 19:16:00 0
Kaş Gömbe yaylası beyaza büründü

Antalya Kaş ilçesine bağlı Gömbe Yaylası, sezonun ilk kar yağışıyla birlikte adeta beyaz bir gelinliğe büründü. Toros Dağları’nın eteklerinde yer alan yayla, karın gelişiyle birlikte büyüleyici bir manzaraya kavuştu.

Fotoğraf sanatçısı Mustafa Ülker’in objektifinden yansıyan kareler, Gömbe Yaylası’nın kış mevsimindeki doğal güzelliğini tüm sadeliğiyle ortaya koyuyor. Bölgeyi kaplayan kar örtüsü, ziyaretçilere hem görsel bir şölen sunuyor hem de kış turizmi için sezonun başladığını müjdeliyor.

Gömbe’de havaların soğumasıyla birlikte kar kalınlığının önümüzdeki günlerde daha da artması bekleniyor. Doğaseverler ve fotoğraf tutkunları ise bu eşsiz manzaraları görmek için yaylaya akın etmeye başladı.

Gençlerde Hız Vardır, Yaşlılarda İstikamet Akdeniz Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren Yaşlılık Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından yürütülen 60+ Tazelenme Üniversitesi Projesi kapsamında, 2025–2026 Bahar Dönemi’nde öğrenciler Kepez Belediyesi biriml
Antalya’da indirim sona erdi! O mahallelere şok Antalya’da yıllardır uygulanan indirimli su tarifesi sona erdi. Köyden mahalleye dönüşen yerleşimlerde Mart itibarıyla şehir tarifesine geçiliyor. Bazı bölgelerde faturaların dört kata kadar artması bekleniyor.
Isparta Kovada Gölü’nde Sevindiren Görüntü Kovada Gölü’nde su seviyesi geçen yıla göre belirgin şekilde yükseldi. Kıyıdaki piknik masalarının sular altında kalması artışı gözler önüne sererken, canlanan doğa manzarası gölü yeniden doğaseverlerin ve kuş gözlemcilerinin gözd
Yönetimde Tecrübe Vurgusu: Süleyman Duran Yeni Dönemde de Kadroda BAİB Başkan adayı Ramazan Keskin, Burdurlu iş insanı Süleyman Duran’ın yeni dönemde de yönetim kurulunda yer alacağını açıkladı. Gıda ve süt ürünleri sektöründeki tecrübesiyle öne çıkan Duran’ın...
İllerin Milletvekili sayısı değişti YSK, toplam 600 milletvekilinin dağılımında her ile en az bir milletvekili garantisi verdi. Geriye kalan milletvekilliği kontenjanları ise illerin nüfusuna göre paylaştırıldı.