KASKİ’den alternatif yollar için alt yapı atağı


Gündem 20.10.2021 14:30:00 0
KASKİ’den alternatif yollar için alt yapı atağı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü, Karpuzatan Caddesi’ni Mobilyacılar Sitesi’ne bağlayacak olan yeni alternatif yolda içme suyu, yağmur suyu ve kanalizasyon hattı imalatı gerçekleştiriyor.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin hızla gelişen ve büyüyen kentimizde, şehir içi trafiği daha konforlu hale getirmek için çalışmalarını tüm hızıyla sürüyor.  Kentteki önemli noktalara alternatif yollar açarak mesafeleri kısaltmak için hamleler yapan Kayseri Büyükşehir Belediyesi, yeni alternatif yollar inşa ediyor. 
 
Bu kapsamda yapımı bir süre önce başlayan Şeker Mahallesi (Mobilyacılar Sitesi) ile Karpuzatan Caddesi (Et Kombinaları) arasındaki bağlantıyı sağlayacak olan yeni alternatif yolda çalışmalar aralıksız sürüyor. İş kapsamında Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü ekipleri de alt yapı ağını oluşturmak için içme suyu, yağmur suyu ve kanalizasyon şebeke hattı imalatı başlattı.
 
Proje kapsamında KASKİ ekipleri tarafından bölgede 1100 metre içme suyu, 1100 metre yağmur suyu ve 1100 metre kanalizasyon şebeke hattı imalatı gerçekleştiriliyor. Yaklaşık 800 bin TL yatırım bedeli ile gerçekleştirilen çalışmalar titizlikle yürütülüyor.

Antalya’da 10 çocuk yeni ailesine kavuştu Antalya’da Sevgi Evleri’nde kalan ve uyum süreçlerini tamamlayan 10 çocuk, düzenlenen programla koruyucu ailelerinin yanına yerleştirildi. Yıllardır çocuk sahibi olmayı bekleyen aileler ise yeni evlatlarına kavuşmanın mutluluğunu yaşadı.
Kepez’de Ramazan buluşması: Mahalle Halkı aynı sofrada Mesut Kocagöz, Duraliler ve Avni Tolunay Mahallesi sakinleriyle iftar sofrasında buluşarak Ramazan’ın bereketini vatandaşlarla paylaştı.
Bilal Özel: Üreticinin yükü hafifledi Bucak Ziraat Odası Başkanı Bilal Özel: “Oluşacak maliyet avantajı gecikmeden iç piyasaya yansıtılmalı. Kararın gübre fiyatlarında yaklaşık %6,5 düşüş sağlaması bekleniyor.
Keçiborlu’da birlik ve bereket sofrasında buluşma Isparta Keçiborlu Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak, belediye iftar sofrasını ziyaret eden AK Parti MKYK Üyesi Fahrettin Yahşi ve ekibine teşekkür etti.
Antalya Kaleiçi’nin 800 Yıllık Gizli Hazinesi Gün Yüzüne Çıktı Selçuklu dönemine ait 45 fetih kitabesi, sur ve ev duvarlarından gün yüzüne çıkarıldı. Kitabeler günümüz Türkçesine çevrilerek sergileniyor.