Kaş'ta Kur-an bülbülleri tekne turunda bir araya geldi

Kaş'ta Kur-an bülbülleri tekne turunda bir araya geldi


Gündem 16.10.2024 22:20:00 0
Kaş

Antalya Kaş İslamlar Mahallesi Mehmet Gözalıcı Yatılı Hafızlık Kız Kur'an Kursu Öğrencileri Tekne Turunda Bir Araya Geldi.

Hafız öğrenciler ve öğretmenleri tarafından ilçe Müftüsü Turgut Topaloğlu'na gerçekleştirilen ziyaretin ardından, hafız adayları için tekne turu düzenlendi.

Sosyal ve kültürel programlar kapsamında Kekova'ya ziyaret gerçekleştiren ve çok güzel vakit geçirdiklerini ifade eden öğrenciler, etkinlik nedeniyle Müftü Topaloğlu'na teşekkür ettiler.

Bir 13 kişi, ağaç ve göl görseli olabilir

Bir 2 kişi ve çiçek görseli olabilir

Bir 12 kişi, tekne ve yazı görseli olabilir


Bakanlık onlarca yeni firmayı ifşa etti! Zeytinyağına neler katmışlar, işte güncellenen liste Tarım ve Orman Bakanlığı, taklit ve tağşiş yaparak halk sağlığını tehlikeye atan firmaları açıkladığı listeyi güncelledi. Listede birçok zeytinyağı markası dikkat çekti.
MEB duyurdu 28 Ekim'de okullar tatil mi oldu? Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre 28-29 Ekim tarihleri arasında MEB'e bağlı 81 ildeki okullarda 1.5 gün tatil ilan edildi. 28 Ekim Pazartesi yarım gün, 29 Ekim Salı günü Cumhuriyet Bayramı nedeniyle tam gün
Milyonlarca çalışan merakla bekliyor! İşte asgari ücret tahminleri Milyonlarca çalışan ücretlere ne kadar zam yapılacağını merak ediyor. Yıl sonu yaklaşırken, asgari ücrete yapılacak zam konusunda beklentiler şekillenmeye başladı.
“Bilimin Işığında Parlayanlar” Bilim Şenliği Kapılarını Açtı Isparta’da gerçekleştirilen “Bilimin Işığında Parlayanlar” isimli bilim şenliği Gökkubbe Fuar Merkezi’nde kapılarını açtı.
Bursaspor'dan FIBA Europe Cup'ta ilk galibiyet Bursaspor'dan FIBA Europe Cup'ta ilk galibiyet