Kayıp olarak aranan doktorun cansız bedeni bulundu

Antalya'da Salı gününden bu yana kayıp olarak aranan Doktor Deniz Toman’dan kötü haber geldi. Jandarma ve AFAD timleri tarafından sürdürülen arama çalışmalarında kayıp doktorun cansız bedeni ormanlık alanda bulundu.


8.06.2024 18:53:00 0
Kayıp olarak aranan doktorun cansız bedeni bulundu

Antalya Serik ilçesinde Salı gününden bu yana kayıp olarak aranan Doktor Deniz Toman’dan acı haber geldi. 

Serik Jandarma ve Antalya AFAD timleri tarafından sürdürülen arama çalışmalarında kayıp doktorun cansız bedeni ormanlık alanda bulundu.

Antalya'nın Serik ilçesinde bulunan babasının yanına giden ve gece saatlerinde evden çıktıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamayan Doktor Deniz Toman (32) için Jandarma ve komanda timlerinin yanı sıra arama köpeklerinin de katılımı yapılan arama çalışmalarından kötü haber geldi. Sabah saatlerinde Kadavra köpeğinin de katılımı ile yeniden başlayan arama çalışmalarında kayıp doktorun cansız bedenine ormanlık alanda ulaşıldı. Jandarma ekipleri genç doktorun intihar ihtimalini de değerlendiriyor. Toman'ın cenazesi, kesin ölüm nedeni belirlenmek üzere otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Isparta Antalya ve Burdur aynı masada Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) Gayrimenkul, Finans ve Sigorta Faaliyetleri Meslek Komitesinin organizasyonunda; Antalya ve Burdur Ticaret ve Sanayi Odalarının katılımıyla Birleştirilmiş Komite Toplantısı düzenlendi.
Isparta Belediyesi’nden yaban hayvanlarına kış desteği Isparta Belediyesi, soğuk kış aylarında yiyecek bulmakta zorlanan yaban hayvanları için halk pazarlarında ayrıştırılan atık gıdaları ormanlık alanlara bırakarak beslenmelerine destek oluyor.
SDÜ listede yok, ISUBÜ son sırada: TÜBİTAK 1001 sonuçları Isparta için alarm veriyor TÜBİTAK 1001 kapsamında açıklanan 2025 “En Başarılı İlk 50 Üniversite” listesinde SDÜ’nün yer almaması, ISUBÜ’nün ise son sıradan girebilmesi, Isparta’nın bilimsel ve akademik geleceği adına ciddi endişe yarattı.
Halıcı: Isparta’da Su Krizi Derinleşiyor CHP’li Hikmet Yalım Halıcı, temiz içme suyu sorununun çözülmemesini “yönetim zafiyeti” olarak nitelendirerek iktidarı TBMM’de sert sözlerle eleştirdi.
Tayvan ile akademik iş birliğinde stratejik adım Tayvanlı akademisyen Prof. Dr. Chi-Chang Chang’ın üniversitemizi ziyaretiyle, nörobilim ve karar verme bilimleri başta olmak üzere birçok alanda ortak projelerin önünü açan MoU imzalandı, Türkiye-Tayvan akademik iş birliği güçlend